«Фавориты Успеха» logo ПриватБанк вдвічі збільшив українську мережу POS-терміналів
© FAVOR.com.ua
 
ПриватБанк вдвічі збільшив українську мережу POS-терміналів
  
ПриватБанк

З початку року кількість POS-терміналів ПриватБанку, що приймають оплату за пластиковими картками в торгово-сервісних точках України, збільшилось на 50% (до 110 тис. штук). Як повідомили в банку, активний розвиток мережі еквайрингу посприяв тому, що в 2013 році безготівкова оплата товарів і послуг стала більш ніж у два рази популярніше, а обсяги оплати банківськими картками через мережу еквайрингу банку виросли на 49% (з 11,3 до 22 млрд грн). У той же час обсяги отримання готівки через банкомати ПриватБанку з початку року збільшились усього на 9%.

«Сьогодні ми цілком безкоштовно забезпечуємо можливість приймати оплату за картками в будь-якій торговій точці, незважаючи на розмір та обороти бізнесу. Увесь процес установлення сервісу – від укладення договору до приймання перших платежів – займає не більше трьох робочих днів, – говорить керівник бізнесу «Обслуговування торгових підприємств» ПриватБанку Роман Негінський. – Еквайринг ПриватБанку також дає нашим партнерам унікальну можливість повністю автоматизувати приймання та облік платежів».

Як відзначають у банку, цього року програмно-апаратний еквайринговий комплекс ПриватБанку отримав сертифікат сполучуваності з найпопулярнішим на території СНД програмним комплексом бухгалтерського та товарного обліку «1С: Підприємство 8». Пряме підключення POS-терміналів банку до робочих місць касирів дозволяє торговим та сервісним підприємствам забезпечувати швидке та якісне приймання платежів за картками, уникати помилок під час ручного введення суми платежу.

Щоденно через мережу POS-терміналів ПриватБанку в Україні оплачують покупки понад 700 тис. людей, з яких клієнти банку становлять 490 тис., а власники карток інших банків – 210 тис.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Тел.: (380) 562-390-000
Факс: (380) 562-390-271
E-mail: privatbank@pbank.com.ua
Веб:
https://favor.com.ua/ru/article/17482.html