Оператор «Інтертелеком» відкрив у Дніпропетровську новий Центр обслуговування абонентів
  
Компания: Интертелеком
26 листопада в Дніпропетровську, за адресою проспект Карла Маркса, 55 відкрився Центр обслуговування абонентів нового формату.

Новий Центр обслуговування розташований у зручному місці на центральному проспекті, куди можна легко доїхати з будь-якої частини міста.

У новому Центрі обслуговування представлений відвідувачам весь спектр послуг оператора « Інтертелеком»: підключення до мережі, вибір тарифних планів, тестування та налагодження абонентського обладнання. Устаткування в стандарті CDMA представлено в широкому асортименті від провідних світових виробників – HTC, Samsung, Apple і т.д. А крім того – популярний планшет Apple iPad 4, який «літає» на найвищій в Україні швидкості до 14,7 Мбіт/с за технологією EV-DO Rev.B. Для власників різноманітних пристроїв з підтримкою Wi-Fi пропонується хіт сезону – мобільний роутер Huawei EC 5321u-1, що забезпечує можливість роботи в будь-якій точці покриття мережі Інтертелеком на швидкості до 14,7 Мбіт/с.

У залі працюють консультанти та працівники сервісного центру, які нададуть кваліфіковані консультації від поради з вибору тарифного плану до налаштування вибраного обладнання та мобільного 3G інтернету.

Потестувати безліч цікавих пристроїв і на власні очі побачити роботу найшвидшого в Україні мобільного 3G інтернету, послухати звучання якісного безпровідного зв'язку можна біля стенду тестування пристроїв і послуг.

Новий Центр обслуговування абонентів працює без перерви та вихідних, з 8:30 до 20:30.

 

01.jpg

 

02.jpg

 

03.jpg

 
г. Одесса, 65007
ул. М. Арнаутская, 100
Тел.: 0 800 50-50-75,
(094) 50-50-750,
(048) 743-11-21
E-mail:
Веб:

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте
  

Achtung! Пожалуйста, будьте вежливы! Несмотря на то, что модераторы этого портала крайне демократичны, любые неэтичные или грубые высказывания, оскорбляющие других пользователей, могут быть удалены. Также удаляется спам и публичные комментарии с частными номерами телефонов.