«Фавориты Успеха» logo ПриватБанк і CONTACT знизили тарифи на перекази в Росію та близьке зарубіжжя
© FAVOR.com.ua
 
ПриватБанк і CONTACT знизили тарифи на перекази в Росію та близьке зарубіжжя
  
ПриватБанк

ПриватБанк і система грошових переказів CONTACT оголосили про проведення акції для українських клієнтів, що дає можливість надсилати грошові перекази в Росію та ще 14 країн близького зарубіжжя за спеціальним тарифом – 1% від суми переказу. Як повідомили в банку, за пільговим тарифом можна здійснити переказ у будь-якому відділенні ПриватБанку, а також через Інтернет-банк Приват24.

«Спільна акція ПриватБанку та системи переказів CONTACT дає можливість мільйонам людей, родичі та друзі яких живуть за кордоном, надсилати гроші своїм близьким з мінімальними затратами, – говорить Керівник Бізнесу платежів і переказів ПриватБанку Михайло Рогальський. – Для надсилання переказу навіть не треба йти в банк – цей сервіс чудово працює в нашому Інтернет-банку Приват24».

Сьогодні ПриватБанк і CONTACT дозволяють надсилати миттєві перекази з України в Росію, Грузію, Азербайджан, Білорусь, Латвію, Литву, Казахстан і ще низку країн СНД і далекого зарубіжжя. Надсилати перекази можна як готівкою через відділення банку, так і з картки – у відділенні чи через Інтернет. Отримати перекази CONTACT можна в будь-якому з 85 000 пунктів обслуговування в більше ніж 100 країнах світу.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Тел.: (380) 562-390-000
Факс: (380) 562-390-271
E-mail: privatbank@pbank.com.ua
Веб:
https://favor.com.ua/ru/article/18137.html