«Фавориты Успеха» logo ПриватБанк відкрив розробникам API сервісу ідентифікації користувачів
© FAVOR.com.ua
 
ПриватБанк відкрив розробникам API сервісу ідентифікації користувачів
  
ПриватБанк

ПриватБанк відкрив для ІТ-розробників унікальний Commerce OTP API – сервіс ідентифікації користувача. Як повідомили в банку, за допомогою цього API розробники можуть створювати та налаштовувати на сайті чи в програмі власну систему ідентифікації користувачів за номером мобільного телефону.

«Вперше в банківській практиці Центр електронного бізнесу ПриватБанку виніс усі продукти, послуги, функції та процеси в окремі відкриті API, що доступні широкому колу розробників, – говорить Заступник Голови Правління ПриватБанку Олександр Вітязь. – Ми постійно додаємо до наших API нові функції, що дозволяють легко інтегрувати в будь-який сайт зручні платіжні сервіси».

ПриватБанк став першим банком у світі, що відкрив публічні API (вересень 2009 року). Сьогодні ресурсом користуються вже понад 3 450 партнерів в Україні та інших країнах. Перш за все банк надає розробникам платіжні API, що дозволяють мерчантам не тільки здійснювати платежі в автоматичному режимі, але й приймати платежі від своїх клієнтів.

Інформаційні API ПриватБанку, що активно використовуються інформаційними сервісами та електронними ЗМІ, дозволяють отримувати та оновлювати в автоматичному режимі інформацію про офіційні комерційні курси валют в Україні та Росії, депозитні ставки, локації банківських офісів і банкоматів тощо.

Підключитися до публічних API банку можна на сайті www.api.pb.ua, а отримати кваліфіковану консультацію щодо налаштувань сервісів – за e-mail: api@privatbank.ua

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Тел.: (380) 562-390-000
Факс: (380) 562-390-271
E-mail: privatbank@pbank.com.ua
Веб:
https://favor.com.ua/ru/article/18292.html