ПриватБанк выдкрив сайт зручного продажу квиткыв на транспорт, футбол ы концерти
  
Компания: ПриватБанк
ПриватБанк

ПриватБанк запустив спеціальний сайт в Інтернеті www.bilet.pb.ua, на якому можна швидко та зручно замовити й оплатити будь-які квитки на потяг, футбольні матчі провідних українських клубів, спортивні заходи та концерти. Як повідомили в банку, новий сервіс дозволяє бронювати квитки в режимі «одного кліка» та оплачувати пластиковими картками будь-яких українських банків.

«Найпопулярніші залізничні та футбольні квитки, як правило, купуються через Інтернет-банк, тому ми зробили спеціальний «квитковий» сайт, на якому можна легко вибирати та бронювати потрібні квитки, – зазначає керівник Центру продажу квитків ПриватБанку Христина Кармазіна. – При цьому користувачі Приват24 зможуть, як і раніше, оплачувати квитки через Інтернет-банк і мобільні додатки».

Уже в квітні, окрім можливості бронювання та оплати квитків на транспорт, спортивні заходи та концерти, через «квитковий» сайт банку можна бронювати готелі по всьому світі та купувати квитки в кіно.

ПриватБанк першим з українських банків впровадив продаж електронних квитків у 2009 році. Сьогодні всього за декілька хвилин через Приват24, мобільний платіжний додаток, або термінал самообслуговування банку можна замовити та оплатити квитки на всі види транспорту; футбольні, баскетбольні та хокейні матчі; культурні заходи. За підсумками 2013 року, кожен четвертий електронний квиток на потяг «Укрзалізниці» було оформлено через сервіси ПриватБанку.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Тел.: (380) 562-390-000
Факс: (380) 562-390-271
E-mail:
Веб:

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте
  

Achtung! Пожалуйста, будьте вежливы! Несмотря на то, что модераторы этого портала крайне демократичны, любые неэтичные или грубые высказывания, оскорбляющие других пользователей, могут быть удалены. Также удаляется спам и публичные комментарии с частными номерами телефонов.