«Фавориты Успеха» logo День відкритих дверей для майбутніх спеціалістів
© FAVOR.com.ua
 
День відкритих дверей для майбутніх спеціалістів
  
День відкритих дверей для майбутніх спеціалістівПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» провів екскурсію для студентства.

У рамках виробничої технологічної практики до Хорольського комбінату завітали четверокурсники Хомутецького ветеринарно-зоотехнічного технікуму Полтавської державної аграрної академії. Мета візиту: безпосереднє ознайомлення з виробництвом продукції єдиного вітчизняного представника на ринку дитячих молочних сумішей.

Екскурсія підприємством дала студентам можливість на власні очі побачити теорію на практиці. Спеціалісти комбінату ознайомили екскурсантів з обладнанням, виробничими цехами та пунктом прийому сировини.

«На Вашому підприємстві ми вперше. Раніше їздили до ТОВ «Миргородський сироробний комбінат», але в цьому році його закрили. Тож наш навчальний заклад дуже вдячний Вам за гостинність. Маємо надію і на подальшу співпрацю в майбутньому», – говорить викладач виробництва і переробки молока і яловичини Хомутецького ветеринарно-зоотехнічного технікуму Полтавської державної аграрної академії Москаленко Олександр Миколайович.
 
ТРЦ «Комод»
Украина, 02002 г.Киев
ул.Луначарского, 4-А
4 этаж, оф.21/1
Тел.: 0800 301 414,
(044) 593 84 42
Факс: +38(044) 593
E-mail: izvirko@malysh.ua
Веб:
https://favor.com.ua/ru/article/21271.html