Веселе святкування «найбільш жахаючого» дня року
  
Компания: Плеон Талан
Веселе святкування «найбільш жахаючого» дня рокуЦього року ТРЦ «Оушен Плаза» влаштував на Хелловін грандіозну костюмовану вечірку-розпродаж з декораціями, справжнісінькими відьмами та іншою «нечистю». Також до свята торговий центр підготував купу знижок і подарунків серед яких і довгоочікуваний IPhone 6.

Веселе святкування до Дня усіх святих зібрало чимало відвідувачів, які, до речі, і створили незабутню атмосферу і настрій свята. Костюми і грим присутніх були настільки яскравими і незвичними, що часом їх не можна було відрізнити від професійних аніматорів, що розважали публіку. Серед образів містичних і страхітливих істот та героїв фільмів жахів гості свята найчастіше обирали вампірів, мертву наречену та зомбі.

Цьогорічний Halloween в «Оушен Плаза» зібрав майже стільки ж відвідувачів, що й рекордна літня Ніч Розпродажів. Присутні насолоджувалися не тільки шопінгом зі знижками до 40%, а й розважалися на повну, беручи участь у різноманітних конкурсах, розіграшах призів та інших розвагах від Ocean Plaza.

Прикрепленный файлПрикрепленный файл Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте