Vapiano – з Гамбургу до Львова | |
Компания: Плеон Талан |
![]() Бренд Vapiano буде розвиватися не тільки у Києві та Львові, а й по всій території України. Планується відкриття ресторанів у Дніпропетровську, Харкові та Одесі. Vapiano налічує майже 150 ресторанів у 29 країнах, з яких близько 60 знаходяться у Німеччині (частково франшизи, спільні підприємства або власні компанії). Головною ідеєю засновників ресторану було створити таке місце, де відвідувачі зможуть насолодитися абсолютною свіжістю і свободою в усьому, а їх індивідуальні запити і уподобання обов’язково будуть враховані. Тут не потрібно дотримуватися дрес-коду, а замовляти столик – необов’язково. Тут панує атмосфера гарної дружної компанії Оформлення базується на дизайні і кольоровій концепції, розроблених міланським архітектором і дизайнером Маттео Туном. Одні з ключових моментів дизайну – дерев’яні стенди зі змінними панелями і так звана Зелена стіна, зроблена зі справжніх рослин і трав. До цього слід додати 100-річне оливкове дерево, яке є в кожному Vapiano. Свіжість – секрет успіху ресторанів Vapiano. Свіжість інгредієнтів, приготування страв та філософії ресторанів. У кожному окремому ресторані Vapiano у всьому світі одинадцять видів пасти (два з яких виготовлені з цілісного зерна пшениці спельта), тісто для піци і соуси готуються вручну, іноді навіть у залі ресторану в спеціальній заскленій зоні. На відкритій кухні кожна окрема страва з пасти, кожна піца і салат готується на очах відвідувачів. Така концепція приготування дозволяє гостям безпосередньо спілкуватися з кухарем, озвучуючи свої уподобання прямо під час приготування. Заправки, пироги та десерти також готуються або випікаються щодня в усіх ресторанах Vapiano по всьому світу. Поряд з гостями, співробітники, що працюють у Vapiano, так звані Vapianisti, грають ще одну важливу роль. Ресторанний бізнес – це «ділова спільнота людей». Віддані Vapianisti мають відмінні комунікативні навички, вони завжди відкриті, терпимі і дотримуються високих стандартів, коли мова заходить про їх роботу. |
Tweet |
|