«Фавориты Успеха» logo АТО: герої сучасності, що потребують підтримки
© FAVOR.com.ua
 
АТО: герої сучасності, що потребують підтримки
  
АТО: герої сучасності, що потребують підтримкиГрадоутворююче підприємство міста Хорол – ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» в черговий раз прийняв участь у засіданні колегії, що відбулося в приміщенні Хорольської РДА.

На порядку денному колегії розгляд головних питань, що стосуються допомоги військовим, які в цей час перебувають у зоні ведення бойових дій. Під час засідання сформовано план поїздок, актуальні на сьогоднішній день списки необхідних речей, концепція з їх отримання, передачі і навіть виготовлення.

Наразі від Хорольського району більше ста хлопців захищають територію та відстоюють незалежність української держави від нападників. З них більше 85 захисників знаходяться безпосередньо у зоні АТО. Різке погіршення погодних умов, що характеризується позначками термометра до – 25 градусів та сильними сніговими переметами, потребує оперативної реакції на прохання про допомогу. Розуміючи це, Хорольський молококомбінат висловив підтвердження готовності підставити дружнє плече підтримки.
 
ТРЦ «Комод»
Украина, 02002 г.Киев
ул.Луначарского, 4-А
4 этаж, оф.21/1
Тел.: 0800 301 414,
(044) 593 84 42
Факс: +38(044) 593
E-mail: izvirko@malysh.ua
Веб:
https://favor.com.ua/ru/article/22340.html