ПриватБанк пропонує органам соціального захисту зекономити бюджетні кошти за рахунок електронного документообігу
  
Компания: ПриватБанк

ПриватБанк запропонував Пенсійному фонду України та органам соціального захисту безкоштовну технологію електронного обміну даними «УкрДок», що дозволить щорічно економити сотні тисяч гривень за рахунок скорочення паперової кореспонденції з банками. Як говорять у банку, насамперед органам соцзахисту стане в пригоді можливість налагодити в електронному форматі обмін документацією з банком, щоб економити час і гроші на поштових послугах.

«Усього за місяць роботи з банком через «УкрДок» економія тільки одного нашого відділення на поштових послугах становить понад 900 грн. А скільки робочого часу наших співробітників замість заповнення конвертів тепер витрачається на спілкування з людьми?! – говорить Катерина Бінусова, заступник директора департаменту, начальник управління соціального захисту населення Придніпровського району Департаменту соціальної політики Черкаської міської ради. – Від впровадження нової електронної системи відчуваємо як економічну, так і соціальну вигоду».

Безкоштовний для державних органів сервіс «УкрДок» побудовано на базі хмарного рішення, яке не потребує додаткових витрат на розвиток ІТ-інфраструктури. Єдина технічна вимога – наявність підключення до мережі Інтернет. Крім цього, сервіс гарантує безпеку даних завдяки використанню електронного цифрового підпису та двофакторної системи аутентикації. Сервіс пропонує резервне копіювання та шифрування даних. Зараз уже понад 1 000 організацій користуються «УкрДоком», тим самим значно підвищуючи свою продуктивність і скорочуючи витрати на канцтовари.

«Ми пропонуємо органам соцзахисту реальну допомогу у впровадженні електронного документообігу. Ми готові безкоштовно поділитися своїм досвідом, удосконалити Ваші процеси для переходу на електронний документообіг, навчити персонал, налаштувати робочі місця. Саме впровадження системи триватиме не більше ніж тиждень, – говорить керівник напрямку «Управлінські технології та стратегічний менеджмент» Микола Щербина.

ПриватБанк запровадив електронний документообіг одним з перших в Україні ще в 2001 році, а в 2014 завершив заміну громіздких персональних комп’ютерів на планшети у відділеннях.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Тел.: (380) 562-390-000
Факс: (380) 562-390-271
E-mail:
Веб:

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте
  

Achtung! Пожалуйста, будьте вежливы! Несмотря на то, что модераторы этого портала крайне демократичны, любые неэтичные или грубые высказывания, оскорбляющие других пользователей, могут быть удалены. Также удаляется спам и публичные комментарии с частными номерами телефонов.