Компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» стала учасником конференції «Скільки коштує економія» в рамках Міжнародної будівельної в
  
Компания: Хенкель Баутехник Украина
Хенкель Баутехник Украина

18 вересня 2015 року компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» взяла участь у конференції «Скільки коштує економія. Матеріали і технології для зниження експлуатаційних витрат» в рамках Міжнародної будівельної виставки Comfort House.

Керівник департаменту об’єктних продажів «Хенкель Баутехнік (Україна)» Микола Пасько виступив у якості експерта та представив інформацію про стан енергоефективності країни, шляхи термомодернізації ЖКГ України та окупність енергоефективних заходів на прикладі конкретного багатоквартирного будинку. «Компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» активно підтримує громадян та ОСББ на шляху до термомодернізації будинків і бере участь у всіх галузевих, громадських обговореннях щодо важливості комплексного підходу. Ми активно долучаємося до навчальних семінарів з енергоефективності та термомодернізації», – відзначив Микола Пасько.

Конференція об’єднала представників компаній-виробників постачальників матеріалів і устаткування, представників ОСББ та банків, що кредитують енергоефективні програми в ЖКГ. Загальну програму заходу було зосереджено навколо декількох ключових питань: Як домогтися економії витрат на енергоносії при експлуатації житлових багатоквартирних будинків і котеджів? Економічна ефективність матеріалів і устаткування: витрати, окупність, скільки можна заощадити? Кредитування енергоефективних програм: як працювати з банком?

Компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» проводить системну роботу з метою поширення обізнаності населення в питаннях термомодернізації. Адже економія коштів на оплату опалення після утеплення фасаду досягає 45% лише за умови вибору якісної і сертифікованої системи утеплення – інакше очікуваної економії не буде. Технічні спеціалісти компанії регулярно приймають участь у заходах, присвячених сфері енергозбереження України та завжди готові до розгляду актуальних питань будівництва та експлуатації будинків згідно з новими екологічними і технологічними стандартами.

 
07300, Киевская обл., г. Вышгород, ул. Новопромышленная, 2.
Тел.: (044) 490-51-20,
(044) 490-51-21
Факс: (044) 490 51 22
Веб:

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте