Пост-реліз: Оськін, Нагорний, КИЇВЕЛЕКТРО, Смолін та інші на зоряному відкритті караоке в ресторані «Домъ Грибоєдова»!
  
Компания: Домъ Грибоедова

«Рукописи не горять або слів з пісні не викинеш!» – Зіркове відкриття караоке «МАССОЛИТ» в ресторанному комплексі «Домъ Грибоєдова»

Свіжий, новий, «булгаковський» ресторанний комплекс «Домъ Грибоєдова», що перебуває в самому серці столиці зібрав зірок на відкриття – нового, обладнаного останніми новинками сучасних музичних технологій караоке залу «МАССОЛИТ»!

Для того щоб зайвий раз підкреслити музичні можливості «МАССОЛІТа» – «Домъ Грибоєдова» запросив зіркових гостей на презентацію караоке-залу!

На відкритті караоке все насолодилися атмосферою з безсмертного роману, поворожили у ворожки на кавовій гущі, заспівали із зіркою, і насолодилися шоу програмою відразу на двох концертних майданчиках!

Майстра з безсмертного роману замінив генератор ідеї створення караоке – Андрій Говоруха! Він зустрів всіх гостей, виступивши провідним і автором експеримент, де шоу програма відбулася одночасно на двох сценах в окремих залах!

Зірковими гостями вечора стали: Тимофій Нагорний, Дмитро Оськін, дизайнер Серж Смолін, співачка MILANIA, Пальміра (КІЕВЕЛЕКТРО), Роза-Аль-Намрі (Холостяк), астропсихолог Марія Воліна, співак Денис Любимов, хореограф Слава Богданцев, співачка Таня Брянцева, співак Loocinich , Таня Бойко (Beauty skhool), Олексій Аккерман, Андрій Осадчук, хореограф Олександр Чайковський, співачка Натаніка, Сергій Костецький, Інна Єгорова, Данило Клягин, Наташа Папазоглу, Вілен Кільченко (Голос країни), і інші...

Після зоряного відкриття «Домъ Грибоєдова» став оплотом для любителів якісного звуку!

 
Тетяна Брянцева і стиліст Тетяна Бойко із супутником
Тетяна Брянцева і стиліст Тетяна Бойко із супутником
Дизайнер Серж Смолін і стиліст Тетяна Бойко
Дизайнер Серж Смолін і стиліст Тетяна Бойко
Дизайнер Серж Смолін
Дизайнер Серж Смолін
Зіркові гості заходу
Зіркові гості заходу
Відкриття ресторану «Домъ Грибоєдова»
Відкриття ресторану «Домъ Грибоєдова»
Хореограф Сергій Костецький
Хореограф Сергій Костецький

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте