Виробник обігрівачів UDEN-S став «Фаворитом Успіху – 2018»!
  
Компания: УДЭН-Украина

Споживачі зробили свій вибір у бізнес-конкурсі «Фаворити Успіху» у категорії «Обігрівач» тисячі разів проголосувавши за кропивницького виробника «УДЕН-Ураїна»!

Конкурс «Фаворити Успіху» – всеукраїнський рейтинг споживацьких уподобань. Його переможці визначаються опитуванням трьох респондентських груп: найвимогливішого журі – споживачів – шляхом голосування за найкращі бренди, що триває весь рік на сайті конкурсу. Проміжні підсумки підбиваються щокварталу. Журі спеціалістів та експертів, і третьої – журі відомих людей і знаменитостей.

Дуже раді за нашого кропивницького виробника енергозберігаючих обігрівачів «УДЕН-Україна» та бренд UDEN-S. Компанія вже двічі отримувала звання «Кращий обігрівач» у цьому конкурсі та протягом 2018 року тримала лідерську позицію у голосуванні ііі… втретє визнана найкращою! Обігрівачі UDEN-S отримали переможне звання «Фаворит Успіху-2018»!

Виробник дякує усім, хто підтримував його у голосуванні: «Весь 2018 рік ви, друзі, голосували за наш бренд, підтримували у рейтингу, поширювали дописи у соцмережах, писали листи та коментарі з привітаннями. Дякуємо вам за це! Саме завдяки вашій завзятості, любові до нашої торгової марки ми перемогли!

Так-так, ми зайняли перше місце за результатами голосування найважливішого журі – наших споживачів, у категорії «Обігрівач» і отримали переможний статус «Фаворит Успіху-2018»! Це просто неймовірно!

Не втомлюємося дякувати клієнтам, партнерам, дилерам, усім-усім, хто голосував за нас та вболівав ;). Ця перемога – підтвердження нашій діяльності та обраного нами шляху, ще 12 років тому! Нам дуже радісно, від того, що ви обрали нас, довірилися нам і зараз маєте комфортну, економну, гарну систему опалення.

UDEN-S – Фаворит Успіху 2018!»

Дорогі читачі, та голосування триває й зараз. Щоб підтримати UDEN-S в цьому році, переходите за посиланням: https://favor.com.ua/vote/heater/?mark=20747.

Обирайте українське – обирайте UDEN-S!

 
Україна, 25006, м. Кіровоград, ул. Шульгіних, 10/14
Тел.: +38 067 251-92-45,
+38 099 027-20-98
Факс: +380 (522) 24-52-89
E-mail:
Веб:

Прикрепленный файлПрикрепленный файл Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте