Send emailФункция отправки статьи на email доступна только зарегистрированным пользователям FAVOR.com.ua. Зарегистрируйтесь сейчас!
Приголомшлива новинка від UDEN-S – рушникосушарки!
  
Компания: УДЭН-Украина

Керамогранітні рушникосушарки – це новинка ринку, що одночасно вирішує питання просушування речей, м’якого обігріву приміщення та позбавляє від зайвої вологи

Давно шукали рушникосушарку щоб не прив’язуватися до постачання води, щоб вона й рушники просушувала, і обігрівачем заодно була, і частиною інтер’єру?

Ви шукали, а кропивницький виробник зробив! Зустрічайте новинку – керамогранітні рушникосушарки UDEN-S!

Конструкція сушарки спеціально створена у вигляді монолітної плити, що виготовлена з суміші природних матеріалів, яка прогрівається по всій поверхні і віддає у простір лагідне тепло. Просушуються не тільки речі, що розміщені на тримачах, а й стіни, від них прогрівається повітря. Кімната позбавляється від зайвої вологи, плісняви та неприємного запаху. Уявіть, як приємно знаходитися у такій ванній, щойно прийнявши душ. Ммм… насолода!

І рушники на вашій кухні, також отримають нове життя: розміщуйте їх на тримачах після використання, де вони просохнуть і будуть мати свіжий вигляд.

Рушникосушарки мають потужність від 60 до 400 Вт, і нагріваються до 60 +/-5 градусів. За допомогою димера, що є на шнурі кожного прибору, регулюється потужність, а відповідно й температура нагріву його поверхні.

Форму, фактуру, колір чи кількість тримачів можна підібрати індивідуально для ваших потреб: круглу чи прямокутну, під гамму плитки чи виділити її та зробити акцентом.

Рушникосушарки UDEN-S безрідинні, тому їх не потрібно приєднувати до водопостачання. Просто прикріпити на стіну у ванній кімнаті чи кухні й увімкнути у розетку. Так само, як і обігрівачі, вони віддають м’яке природне тепло, не пересушуючи повітря.

Саме за ці переваги вони були по достоїнству оцінені на Міжнародній виставці AquaTherm 2019. Чимала кількість відвідувачів стенду компанії відразу купували їх і вже користуються, відчуваючи переваги на особистому досвіді.

Контакти виробника: https://www.uden-s.ua/contact_us/udens-contact_us/.

Рушникосушарки в інтернет-магазині: https://shop.uden-s.ua/g37680523-keramogranitni-rushnikosusharki

 
Україна, 25006, м. Кіровоград, ул. Шульгіних, 10/14
Тел.: +38 067 251-92-45,
+38 099 027-20-98
Факс: +380 (522) 24-52-89
E-mail:
Веб:

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте