Send emailФункция отправки статьи на email доступна только зарегистрированным пользователям FAVOR.com.ua. Зарегистрируйтесь сейчас!
Увага! Чорнуха про UDEN-S! «Якщо тобі плюють в спину, значить ти попереду!» – Конфуцій
  
Компания: УДЭН-Украина

Увага! Фейковий рейтинг обігрівачів України за 2019 рік, організатор неіснуюча ГО «Центр досліджень енергетичної галузі України»

Нам стало відомо, що неіснуюча громадська організація «Центр досліджень енергетичної галузі України» нібито провела рейтинг обігрівачів України за 2019 рік. Цікаво, що рік ще не завершився, організації фактично не існує, а рейтинг є :).

УВАГА! РЕЗУЛЬТАТИ!

Наш, відомий бренд енергоефективних обігрівачів UDEN-S із 13-річним досвідом роботи на ринку електричного опалення, що четвертий рік поспіль лідирує у бізнес-рейтингу «Фаворити успіху», з унікальною технологією виробництва, запатентованою продукцією, українською та європейською сертифікацією… займає останнє місце! Перше – неіснуюча, невідома торгова марка, обігрівачі якої тільки почали з’являтись у продажу. СПОЖИВАЧ! БУДЬ ОБЕРЕЖНИЙ!

Нешановні наші колеги! Дякуємо за цей рейтинг. Це гарний показник того, що ми попереду!

Але дозвольте дати пораду від тих, хто довгі роки заслуговував довіру та повагу своїх споживачів. Успіх досягається не так. Ваші методи неетичні, непрофесійні і просто некрасиві. Все, щоб ви не зробили, повернеться бумерангом.

А для нас це ще один привід подякувати нашим клієнтам за вибір, довіру, повторні звернення, рекомендації! Дякуємо! Дякуємо вам!

UDEN-S працює, щоб у кожному домі було тепло та красиво, комфортно та економно!

       

 
Україна, 25006, м. Кіровоград, ул. Шульгіних, 10/14
Тел.: +38 067 251-92-45,
+38 099 027-20-98
Факс: +380 (522) 24-52-89
E-mail:
Веб:

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте