«Фавориты Успеха» logo Сила альянсу: найстильніша подія осені
© FAVOR.com.ua
 
Сила альянсу: найстильніша подія осені
  
GOLETS
GOLETS

Осінь — пора івентів, і деякі з них просто неможливо залишити осторонь!

22 жовтня за участі АТ «Банк Альянс» відбулась найстильніша вечірка року, на якій було представлено роботи всесвітньо відомої дизайнерки Олени Голець — засновниці бренду @GOLETS, власниці шоуруму @Dolcedonna. Подія відбулася в шоурумі дизайнерки.

GOLETS
GOLETS

«Нам всім іноді не вистачає стороннього погляду на нібито звичайні речі. Саме тому цінність слушної професійної поради як і об’єднання ідей і брендів завжди надає новий імпульс та натхнення. Наш івент з відомим дизайнером Оленою Голець – це спроба подарувати нашим клієнтам новий погляд на власний образ, щоб кожен день, навіть осінній був яскравим та надихав на звершення» – розповіла директор департаменту Private Banking та організатор івенту Катерина Доновська.

GOLETS
GOLETS

Програма заходу – справжній подарунок поціновувачам фешн. Окрім, неймовірного показу легендарного українського бренду, гості отримали персональні образи від дизайнерки. І це не були просто «луки» для бізнесвумен, а дизайнерський погляд на образ та нагода поекспериментувати і знайти нові грані власного «Я».

GOLETS
GOLETS

Олена Голець – українська дизайнерка, яка провела власний фешн-бізнес крізь буревії економічних зламів та мінливі модні тренди. Вже більше двох десятків років продукція її брендів затребувана у клієнтів різного віку та вподобань. Все завдяки унікальній візії та професійній інтуїції, які дозволяють їй приймати правильні рішення у модній індустрії і тонко відчувати потреби аудиторії.

GOLETS
GOLETS

Яскравий бізнес-івент підтримав АТ «Банк Альянс», який з 1992 надає сучасні банківські рішення та нестандартні послуги українським клієнтам. Спираючись на новітні фінансові технології, банк прагне до такого рівня сервісу, наче він член команди замовника. Допомагаючи бізнесу та виступаючи на його боці, АТ «Банк Альянс» будує нові покоління успішних людей в Україні.

https://favor.com.ua/ru/article/33369.html