«Фавориты Успеха» logo Ольга Андросова: «BogushBook завжди зі мною: в транспорті, на природі, вдома, на роботі»
© FAVOR.com.ua
 
Ольга Андросова: «BogushBook завжди зі мною: в транспорті, на природі, вдома, на роботі»
  

Бізнес-тренер компанії BogushTime Ольга Андросова, що спеціалізується на проведенні тренінгів, семінарів, майстер-класів з тайм-менеджменту, розповіла про знайомство з BogushBook, його особливості та можливості.

Ольго, вітаю. Ви користуєтесь планувальником BogushBook та навчаєте користуватися ним інших. Які ваші відчуття від постійного користування планувальником?

Я користуюсь BogushBook майже 2 роки. Він мені дуже подобається, особливо сторінки «планування місяця». Ви відкриваєте «планування місяця» щодня, щотижня і бачите, що у вас заплановано на тижні: робочі візити, зустрічі, театри, кіно. Все розписано. Нічого не забудете вже напевно.

Вперше, коли побачила планувальник BogushBook, здивувалась, що нагадує щоденник звичайний. Людмила Богуш його тримала в руках і не відкривала одразу. На семінарі «Почати нове життя» я сиділа за першою партою, розглядала, який він гарний ззовні: різнокольоровий, великий, його важко загубити. А потім вона його відкрила та презентувала нам систему управління часом. Мені одразу припало до душі розподілення часу на 6 життєвих областей. Коли я робила завдання бізнес-тренера, стільки з’явилось нових ідей. Використовую систему з управління часом Людмили Богуш і сьогодні.

Планувальник Людмили Богуш мені так сподобався, що зараз навчаю ним користуватися на семінарах, майстер-класах, презентаціях, виставках. Люди купують BogushBook, користуються системою, приїжджають зі старими потертими планувальниками, яким 10 років минуло, та купують нові. Система працює. Адже 10 років людина не може користуватися тим, що не приносить користі.

Ніколи не виникало бажання закинути цю справу – записувати розпорядок дня в планувальнику?

Ні, мені дуже подобається писати ручкою, хоча пишу і на комп’ютері, але на папір виношу все найважливіше. BogushBook завжди зі мною: в транспорті записую ідеї, на природі, вдома, на роботі. Записую, щоб не забути. Також маю спеціальний зошит, куди виписую окремі миті, розповіді, дні. Це не щоденник, а думки. І з богушбука переписую важливі ідеї в зошит або вкладаю цілі листи з богушбука.

А коли ви почали користуватися планувальником (щоденником)? Яким він був?

У мене були щоденники на рік, досі залишились з записами роботи, навчання, рецептами. А найперший планувальник – шкільний щоденник. Любила його вести, до того ж у мене був дуже гарний почерк, писала в ньому чорнильною ручкою. Кожен день заповнююш гарно з гарним почерком та й отримуєш гарні оцінки.

Хоч він і шкільний, але працює як дорослий. Після уроків дивишся, який план на завтра. Виконуєш завдання, а далі відпочинок – прогулянки з друзями, проведення інтерактивно часу з батьками, перегляд мультиків і час на хобі, особистійний розвиток з книгами. Людина від дитинства привчається до планування.

Я часто бачу в магазинах канцтоварів дивовижні сучасні шкільні щоденники. Вони такі гарні, що я б з задоволенням їх вела, ставила на перше місце на парті. Компанія, що виготовляє ці щоденники, робить корисну справу. Увагу дітей викликають гарні речі. Вони з гордістю виконують свої справи з допомогою привабливих інструментів, наприклад, шкільного планувальника.

Як можна використовувати BogushBook, окрім функції планування?

Людина витрачає свій час, силу, енергію, розум, емоції, зір, руки, ноги, тіло, щоб дізнатись певну інформацію. І дуже шкода, якщо вона кудись зникне через лінь і небажання записувати. Ви цінну інформацію повинні зберегти для свого життя. Ви отримали щось від світу, отже ви повинні йому щось дати. Якщо ви щось читаєте, багато подорожуєте, відвідуєте концерти, вистави, виставки, музеї, беріть з собою BogushBook та записуйте враження, записуйте все, що важливо у певний момент. Ви свої нотатки можете відкрити будь-коли, а відтак бути завжди цікавим співрозмовником. Чому б не записати веселий жарт чи кумедну історію? Це важливо, вам захочеться переповісти їх комусь, і якщо сподіватись на голову, зможете сказати «А», а на «Б» не вистачить пам’яті комп’ютера голови.

У мене мама, коли мандрує, дивиться фільми, читає книги та Інтернет-ресурси, вона інформацію складає у папки. Можна так само в богушбуці архівувати – робити розділи важливої для вас тематики. І коли вам негайно потрібна інформація будь-яка, ви не перевертаєте книги, енциклопедії, не шастаєте годинами в Інтернеті, а там вам і скайп, і фейсбук, і пошта, і інші цікаві сторінки, і ви втрачаєте час. В планувальнику ви відкриваєте той розділ, що вам потрібний зараз.

А знаєте, що письменники і сценаристи роблять нотатки почутого, побаченого, відчутого? Ви теж маєте шанс стати письменником, поетом чи сценаристом, якщо будете систематизувати інформацію в планувальнику. В процесі перегляду готових матеріалів, згадуються нові факти і виходить якісний сценарій чи роман. Ви можете у заторах, чергах писати вірші в богушбуці, а поезія за поезією, і вийшла збірка.


Особливість BogushBook не тільки в практичності, але й в естетиці. Які планувальники користуються попитом серед покупців?


Люди з одного боку дуже схожі, з іншого – дуже різні. У кожного є думка щодо друзів, роботи, навчання. Вони люблять різні речі і мають свої смаки, наприклад, щодо BogushBook. Комусь принципово шкіра, комусь – колір чи яскравість, комусь – практичність. Жінки купують яскраві: червоні, білі, часто до кольору свого одягу. Чоловіки обирають темні і шкіряни, бо вони для них практичніші. Власники богушбуків їх возять всюди, ними користуються в повній мірі. Звісно, шкіра з часом протирається, але як я згадувала раніше, клієнти одною обкладинкою користуються навіть 10 років. Якщо говорити про ціну, то це не так важливо, адже купують за дизайн і практичність. Наприклад, білі коштували 1452 грн. і їх розібрали всі. До речі, білий і чорний богушбуки восени виходили на подіум Українського Тижня Моди на показі Каті Пшеченко «Ескізи».

 
02660, м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, буд. 11-а, офіс 313
Тел.: (044) 229-73-11,
(044) 599-19-50,
(044) 599-04-24
E-mail: info@bogushtime.com
Веб:
https://favor.com.ua/ru/article/5147.html