Як за 3 години навчитись не потрапляти в стрес?
  
Компания: BogushTime
Як за 3 години навчитись не потрапляти в стрес?

BogushTime нещодавно презентувала новий проект – семінар «Стрес-менеджмент». Ідея тренінгу, зі слів провідного бізнес-тренера компанії Віталія Чуби, виникла як відповідь на потреби клієнтів. Нова послуга орієнтована на задачі, які приходять на роботі одночасно і таким чином викликають стрес.

На семінарі учасники протягом 3 годин дізнаються про причини стресу, отримують алгоритм запобігання стресу та рекомендації, що з ним робити, якщо він таки прийшов. За короткий час людина вчиться конструктивно діяти та отримувати максимальні результати на роботі.

Віталій Чуба: «Стрес-менеджмент допомагає діяти в ситуаціях невизначеності. Планування – це підвищення імовірності тої чи іншої події чи уникнення тої чи іншої події. Ми показуємо як не попадати в ситуацію невизначеності, якщо вже потрапив, які можуть бути стратегії, щоб вийти з неї, щоб не втратити контроль над ситуацією. Приклад ситуації. Прийшов імейл, одночасно телефонують, керівник дає завдання. Людина губиться в пріоритетності задач, не може співвіднести їх з довгостроковими цілями. Реагує тут і зараз. Семінар дає відповіді на вирішення миттєвих задач та вчить плануванню дня та тижня. На ньому людина вчиться впорядковувати свою роботу».

Після проходження семінару «Стрес-менеджменту» учасники мають можливість освоїти традиційне планування часу, орієнтоване на довгострокові цілі, на тренінгу «Управління часом і делегування», який BogushTime проводить понад 11 років та планування робочих завдань з допомогою програми Microsoft Outllook.

 
02660, м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, буд. 11-а, офіс 313
Тел.: (044) 229-73-11,
(044) 599-19-50,
(044) 599-04-24
E-mail:
Веб:

Прикрепленный файлПрикрепленный файл Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

Info Автор этой страницы запретил комментировать её анонимным пользователям. Вы должны авторизоваться или зарегистрировать свой профайл чтобы оставить здесь сообщение.