«Фавориты Успеха» logo Артем Золотар виступить експертом з тайм-менеджменту в шоу «Зважені та щасливі»
© FAVOR.com.ua
 
Артем Золотар виступить експертом з тайм-менеджменту в шоу «Зважені та щасливі»
  
Артем Золотар виступить експертом з тайм-менеджменту в шоу «Зважені та щасливі»

Провідний бізнес-тренер компанії BogushTime Артем Золотар сьогодні, 8 вересня о 20.10, з’явиться у кадрі телеканалу «СТБ» у шоу-програмі «Зважені та щасливі». Це українська версія популярного американського проекту «Biggest Loser» (втратив більше всіх). Учасники, які страждають від зайвої ваги, будуть худнути, та ще й боротися за приз у 250 тис. грн.!

20 учасників поділять на дві команди, з кожною з яких протягом 5 місяців буде займатися професійний тренер. Під чуйним наглядом тренерів та дієтологів учасникам треба буде пройти через фізичні випробування, дієти, спокуси і зважування. У їхньому розпорядженні буде якісне спортивне обладнання. Але тільки від учасників залежить, як вони займаються і чим харчуються у відсутності тренерів!

В кінці кожного тижня команди проходять зважування, яке визначить загальний зниження ваги. Команда, що скинула менше ваги, повинна на голосуванні визначити, хто з учасників відправиться додому, оскільки не дав можливості команді виграти. Переможцем стане учасник, за час проекту схудлий найбільше.

Кілька тижнів тому з телеканалу СТБ передзвонили Артему Золотарю. Бізнес-тренер мав допомогти учасниці, яка не може схуднути. Але, чому? Тому що немає часу на себе, спорт, корисну їжу. Деталі будуть сьогодні о 20.10. Дивимось!

 
02660, м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, буд. 11-а, офіс 313
Тел.: (044) 229-73-11,
(044) 599-19-50,
(044) 599-04-24
E-mail: info@bogushtime.com
Веб:
https://favor.com.ua/ru/article/5604.html