«Київстар» вітає з Днем зв’язку!
  
Компания: Киевстар Дж.Эс.Эм.
«Київстар» вітає з Днем зв’язку!

«Київстар» вітає своїх колег та клієнтів з Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку, який був запроваджений в Україні сімнадцять років тому.

Україна була однією з перших країн СНД, де з’явився мобільний зв’язок, та де потім рівень його проникнення перевищив 100%. З моменту здійснення першого дзвінка в 1992 році вартість однієї хвилини розмови зменшилась майже в 15 разів, а кількість абонентів зросла з 2,8 тисяч 18 років тому до майже 55 мільйонів сьогодні.

«Київстар» з’явився на мапі вітчизняного телекому в 1997 році. У цей час мобільний зв’язок, так само як і домашній інтернет, ще був новинкою для українців. Оператор був лідером у запровадженні провідних технологій, інновацій та стандартів якості в Україні.

Так, «Київстар» був першим, хто запропонував своїм абонентам тариф без плати за вхідні дзвінки у 2000-му році. У 2005-му – першим, хто запровадив тарифи для контрактних та корпоративних абонентів з динамічним зменшенням вартості хвилини розмови в залежності від тривалості розмови. У 2010-му році «Київстар» почав розвивати стрімкими темпами широкосмуговий доступ до інтернету за технологією FTTB (оптика до будинку) в Україні. Наразі до фіксованої мережі підключено більш ніж 100 міст України.

День працівників радіо, телебачення та зв’язку було впроваджено 11 листопада 1994 року, відзначається він щороку 16 листопада. Свято було ініційоване робітниками галузі, яких на той час налічувалося в Україні близько 4 мільйонів.

Дивіться:

·        електронну музичну анімаційну вітальну листівку http://radiocard.kyivstar.net/

·        відео про розвиток мобільного зв’язку в Україні http://tv.kyivstar.ua/ru/#697

·        відео про розвиток мобільного зв’язку в СНД http://www.youtube.com/watch?v=NHiO_0w0Iak

Довідка про об’єднаний «Київстар», бізнес-одиницю «Україна» VimpelCom Ltd.

До складу бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd. входять два українських телекомунікаційних оператора – ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ПрАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»).

«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв’язку і мобільного інтернету, найкращий бренд в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв’язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах.

«Beeline-Україна» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв’язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Бізнес-одиниця «Україна» VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес». Місія «Київстар» – поліпшувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.

www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua

 
Дегтярівська вул. 53, Київ, 03110
Тел.: (044) 466-0-466,
(044) 209 00 70
Веб:

Прикрепленный файлПрикрепленный файл Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати