Другий етап голосування музичної премії «YUNA» завершено!
  

Музична премія «YUNA» повідомляє: другий етап голосування журі завершено! В даний час аудиторська компанія «Deloitte» займається обробкою результатів голосування. Імена кращих в українській музиці за 20 років будуть оголошені 8 лютого в Палаці «Україна».

Нагадаємо, що на другому етапі голосування, членам журі було запропоновано із переліку номінантів, визначеному на першому етапі, обрати по одному у кожній номінації.

Крім того, у визначенні кращих у номінаціях «Краща пісня» і «Кращивідеокліп», згідно із регламентом музичної премії «YUNA», до українського
журі доєдналися іноземні експерти.

До складу іноземного журі увійшли:

1) Марк Сторі (Великобританія) – медіаконсультант, суддя і член комітету Sony Radio Academy Awards протягом 10 років. Суддя нагороди PPI (Ірландія). Володар нагороди британської радіоіндустрії за «видатний внесок у галузь музичного радіо Великобританії».

2) Кіт Прінгл (Великобританія) – медіаконсультант. Виконавчий директор найбільшої радіостанції Великобританії – «Capital Radio»; програмний директор «Capital Radio Group»; програмний директор запуску радіостанції «Heart» у Лондоні; програмний директор «Chrysalis Radio Group» та музи чний директор радіо EMAP.

3) Денніс Кларк (США) – віце-президент підрозділу пошуку та розвтку талантів компанії Clear Channel Broadcasting, консультант провідних ранкових шоу світового масштабу.

4) Фред Бронсон (США) – журналіст музичних чартів. Працював з Billboard, American Idol, World Music Awards, American Music Awards, Melodifestivalen (Швеція) та з усіма головними телерадіомовнини компаніями США: ABC, CBS, NBC, Sirius XM. Брав участь у відбірковому комітеті конкурсу «Євробачення» у Швеції та на Мальті.

5) Девід Старк (Великобританія) – songlink (комунікує авторів пісень з видавцями та групами). Співпрацював з Billboard, Music & Media, MIRO, World Music Awards та Brit Awards. Член журі фестивалів світового масштабу.

6) Філ Сверн (Великобританія) – радіопродюсер. В даний час продюсує програми «Top Of The Pops» та «Sounds of the 60’s» радіо «BBC Radio 2».

7) Деніел Деккер (Нідерланди) – менеджер станції суспільного телемовлення TROS, коментатор конкурсу «Євробачення», голова Dutch Marconi Radio Awards.

8) Адам Червінські (Польща) – музичний директор «RMF FM».

9) Войцех Зорняк (США) – Музичний журналіст радіостанції «Голос Америки» та Billboard.

10) Аліна Драган (Польща) – видавець Radionewsletter.pl порталу, консультант і музичний журналіст. Відома як «Королева радіо».

11) Хассе Лінделл (Швеція) – музичний журналіст.

12) Маріо Крістіані (Німеччина) – власник найбільшої міжнародної он-лайн платформи Music2deal.com, що об’єднує професійних артистів, композиторів, авторів, музичних видавців та студії грамзапису.

13) Махгиел Баккер (Нідерланди) – музичний журналіст, пи сав для Music Media та Billboard, директор голландських музичних чартів.

14) Цеско ван Гол (Нідерланди) – експерт із консультацій, писав для Music Media, Billboard, Radio World International та для Radionewsletter.pl. В даний час проводить консультації для радіоекспертів.


Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте