«Фавориты Успеха» logo «Інтернет без меж» став доступним для всіх клієнтів «Київстар»
© FAVOR.com.ua
 
«Інтернет без меж» став доступним для всіх клієнтів «Київстар»
  
«Інтернет без меж» став доступним для всіх клієнтів «Київстар»

Послуга «Інтернет без меж» стала доступною для всіх клієнтів мобільного зв’язку «Київстар». Починаючи з 06 березня 2012 року абонент будь-якого тарифного плану може отримувати безлімітний мобільний інтернет, сплачуючи лише 1 гривню на день.

Інноваційна послуга «Інтернет без меж» – стала доступною для всіх клієнтів «Київстар» та DJUICE. Відтепер будь-який абонент передплаченої або контрактної форми обслуговування може з допомогою мобільного телефону отримувати безлімітний доступ до Всесвітньої мережі за мінімальні кошти.

За умовами послуги клієнти можуть користуватися мобільним інтернетом зі своїх пристроїв без обмеження трафіку, сплачуючи лише 1 гривню на день. Раніше такі умови були доступні лише клієнтам, що придбали будь-який із смартфонів «Київстар».

Замовити послугу можна у системах самообслуговування «Мій Київстар»/«Мій DJUICE», зателефонувавши за номером 477*154* або набравши *154*1# і натиснувши кнопку виклику. Послуга діє при використанні інтернету з допомогою точок доступу www.kyivstar.net, www.ab.kyivstar.net, www.djuice.ua або послуги «Коригування налаштувань».

Перше підключення послуги безкоштовне, за друге та всі наступні підключення стягується плата у 10 гривень. Термін дії послуги не обмежений. Користуватися пропозицією можна перебуваючи на території України.

Всі тарифи вказані з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір у Пенсійний фонд у розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ.

«Київстар» подбав, щоб всі клієнти отримували максимум сервісів за економними цінами.

 

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

 

Довідка про об’єднаний «Київстар», бізнес-одиницю «Україна» VimpelCom Ltd.

До складу бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd. входять два українських телекомунікаційних оператора – ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ПрАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»).

«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв’язку і мобільного інтернету, найкращий бренд в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв’язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах.

«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв’язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет) функціонує у 135 містах України. Бізнес-одиниця «Україна» VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес». Місія «Київстар» – поліпшувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.

www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua

 
Дегтярівська вул. 53, Київ, 03110
Тел.: (044) 466-0-466,
(044) 209 00 70
Веб:
https://favor.com.ua/ru/article/7679.html