Економні «Роумінг-пакети Росія» для контрактних абонентів «Київстар»
  
Компания: Киевстар Дж.Эс.Эм.
Киевстар Дж.Эс.Эм.

Відтепер контрактні клієнти «Київстар» можуть суттєво економити на мобільному спілкуванні, знаходячись на території Росії. Оператор надає дві вигідні пропозиції — «Роумінг-пакет Росія по 1 грн» для дзвінків та «Роумінг-пакет Росія on-line» для користування мобільним інтернетом.

«Київстар» вводить два нових пакети для дзвінків або користування мобільним інтернетом у найпопулярнішій серед клієнтів роумінг-країні — Російській Федерації. Завдяки пакету «Роумінг-пакет Росія по 1 грн» абоненти можуть дзвонити в Україну та по Росії та отримувати вхідні дзвінки лише по 1 грн. за хвилину. Пакет «Роумінг-пакет Росія on-line» дозволяє користуватись мобільним WAP – та GPRS-інтернетом, сплачуючи лише 1,5 грн. за 1 Мб. Пропозиція діє для клієнтів контрактної форми обслуговування.

Послуги міжнародного роумінг «Роумінг – пакет Росія 100» «Роумінг – пакет Росія on-line»
Підключення послуги, грн. Не справляється Не справляється
Щоденна абонентна плата, грн. 7,00 10,00
Вихідний дзвінок до України, грн. за хвилину 1,00 Не надається
Вихідний дзвінок на номери абонентів Росії, грн. за хвилину 1,00 Не надається
Вхідний дзвінок, грн. за хвилину 1,00 Не надається
Користування WAP – та GPRS-інтернетом, грн. за Мб Не надається 1,50
Строк дії пакету, діб 10 10

Термін дії пакетних пропозицій у роумінгу становить 10 діб, після вичерпання цього терміну послуги зв’язку та мобільного інтернету надаватимуться згідно тарифів послуги міжнародний роумінг.

Усі тарифи наведені в гривнях, з урахуванням ПДВ. Додатково зі споживачів утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% з вартості послуг, без урахування ПДВ.

Замовляти та керувати пакетами можна у системі самообслуговування «Мій Київстар» або за допомогою коротких команд на своєму мобільному телефоні: *106*1*1#(виклик) для підключення пакету «Роумінг-пакет Росія по 1 грн», *106*1*2#(виклик) — для підключення «Роумінг-пакет Росія on-line».

«Київстар» надає вигідні та зручні пропозиції для економного спілкування за кордоном.

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про об’єднаний «Київстар», бізнес-одиницю «Україна» VimpelCom Ltd.

До складу бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd. входять два українських телекомунікаційних оператора – ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ПрАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»).

«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв’язку і мобільного інтернету, найкращий бренд в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв’язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах.

«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв’язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет) функціонує у 138 містах України. Бізнес-одиниця «Україна» VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес». Місія «Київстар» – поліпшувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості. www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua

 
Дегтярівська вул. 53, Київ, 03110
Тел.: (044) 466-0-466,
(044) 209 00 70
Веб:

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати