Річний звіт КРЕДОБАНКу увійшов до числа найкращих в Україні
  
Автор:
16 листопада Асоціація Корпоративних Медіа оголосила переможців конкурсу «Найкраще Корпоративне Медіа України 2012», який проходив в рамках VI Міжнародного бизнес-форуму «Інноваційні маркетингові комунікації». В категорії «Найкращий корпоративний річний звіт» КРЕДОБАНК посів почесне третє місце.
Асоціація Корпоративних Медіа проводить конкурс «Краще корпоративне медіа України» починаючи з 2006 року. Цього року в конкурсі взяли участь 128 корпоративних проектів, які змагалися за звання найкращих у 14 категоріях. Журі оцінувало стандарти корпоративної комунікації, дизайн та якість подання інформації цільовим аудиторіям.
- У зовнішніх комунікаціях із партнерами, клієнтами та громадськістю ми керуємося принципами прозорості та відкритості, тому завжди приділяємо особливу увагу підготовці річних звітів нашого банку, – розповідає в.о. Голови Правління ПАТ «КРЕДОБАНК» Дмитро Крепак. – Адже вважаємо річний звіт основним та найважливішим інструментом комплексного представлення результатів роботи банку за рік, одним з головних джерел інформації для прийняття рішень нашими клієнтами та партнерами. У своїх звітах КРЕДОБАНК завжди максимально вичерпно та повно розкриває інформацію про результати діяльності, доступно та цікаво подає дані, саме тому наші річні звіти неодноразово визнавалися одними з найкращих в Україні.


Довідка:

ПАТ «КРЕДОБАНК» було засновано у Львові i зареєстровано у Державному Банку колишнього СРСР 14 травня 1990 р. Банк є правонаступником АТ «Західно-Український Комерційний Банк» та АТ «Кредит Банк (Україна)».
ПАТ «КРЕДОБАНК» є найбільшою польською інвестицією у банківську установу України, його статутний фонд становить 1 919 млн. грн. У структурі акціонерного капіталу інвестиції західного стратегічного інвестора – PKO Bank Polski становлять 99,6%. Регіональна мережа Банку ПАТ «КРЕДОБАНК» охоплює понад 130 підрозділів майже у всіх областях України, зокрема в Автономній Республіці Крим, а також понад 330 власних банкоматів. Клієнтами ПАТ «КРЕДОБАНК» є 35 тис. юридичних осіб і підприємців та 370 тис. фізичних осіб.

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

Info Автор этой страницы запретил комментировать её анонимным пользователям. Вы должны авторизоваться или зарегистрировать свой профайл чтобы оставить здесь сообщение.