Ощадбанк реалізував можливість сплати судового збору онлайн
  
Автор:
Ощадбанк продовжує втілювати в життя ініціативи, що полегшують життя бізнесу та простих людей. Відтак, спільно з державним підприємством «Інформаційні судові системи» банк реалізував можливість сплати судового збору з використанням платіжних карток Visa та МasterCard на веб-порталі Державної судової адміністрації України http://court.gov.ua. На сайті представлено 663 суди загальної юрисдикції.
Судовий збір справляється на всій території України за подання заяв, скарг до суду, а також за видачу судами документів, і включається до складу судових витрат. Даний збір сплачується за місцем розгляду справи та наступного банківського дня зараховується до спеціального фонду Державного бюджету України. Комісія за послугу становить 2%, мінімум – 3,00 грн. Копія квитанції про сплату надсилається на електронну пошту платника.
Нагадуємо, що з квітня 2015 року завдяки партнерству Ощадбанку та Міністерства юстиції України підприємці можуть отримувати витяги, довідки, виписки з Єдиного державного реєстру підприємств в режимі онлайн на оновленому сайті Міністерства юстиції. Для одержання електронного документа не потрібні електронні цифрові підписи чи інші підтвердження: достатньо просто сплатити за послугу, отримати документ та роздрукувати його.
«Ощадбанк підтримує реформи, що відбуваються в країні. Отримання послуг онлайн якраз і є одним з реальних кроків для полегшення життя наших громадян. За допомогою онлайн-сервісів люди мають можливість значною мірою економити свій час, не витрачаючи його на очікування в довгих чергах та бюрократію», – зазначає заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.
МеткиМетки:  ощадбанк

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте