“Новий старт”: формується Експертна рада
  
Автор:
Продовжується відбір конкурсних матеріалів на проект “Новий старт. Стратегія-2050 для України”. Роботи повинні мати характер самостійних досліджень, присвячених актуальним проблемам будь-якої галузі економіки, освіти, науки, соціальної сфери та інших, важливих (на думку автора) питань для України; потенційно прибутковий розрахунок і включати виправлення загальноекономічної ситуації в країні. Перевага надаватиметься інноваційним пропозиціям із цікавими технологічними рішеннями.

Переможці отримають цінні подарунки для розвитку свого потенціалу, окремо передбачається можливість стимуляції шляхом надання найкращим роботам можливостей інвестицій. А для бізнесменів «Новий старт» стане унікальним майданчиком обміну досвідом.

Практично щодня свою участь у складі Експертної ради підтверджують авторитетні люди — підприємці та науковці, політики та молодіжні лідери. Саме їм дістанеться нелегка робота з визначення переможців проекту "Новий старт. Стратегія-2050 для України".


Серед тих, хто наразі дав згоду долучитися до Експертної ради:

Ігор Бураковський - директор Iнституту економiчних дослiджень та полiтичних консультацiй, доктор економічних наук;

Павло Вікнянський - Лідер Студреспубліки;

Богдан Гаврилишин - член Римського клубу, консультант з питань державного управління та міжнародного бізнесу, модератор і голова численних міжнародних наукових конференцій та семінарів у понад 70 країнах світу, доктор економіки, почесний доктор права;


Андрій Єрмолаєв - директору Національного інституту стратегічних досліджень;

Василь Кремень - Президент Академії педагогічних наук Національної академії наук України, академік, доктор філософських наук, професор, заслужений діяч науки та техніки України;

Андрій Новак - економіст, громадський діяч, кандидат економічних наук;

Олександр Олійник - директор Департаменту наукових та освітніх програм Міжнародного благодійного Фонду "Україна 3000";

Олег Хіменко - директор департаменту інновацій Державного агентства України з інвестицій та інновацій.

А також представники Міністерства освіти і науки України, Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту, Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва тощо.

Задум проекту полягає у проведенні до 30 квітня відкритого конкурсу на пошук ідей, оргпроектів та наукових розробок щодо інновативного розвитку України з метою визначити та проаналізувати нові задачі для України в умовах світової економічної кризи; використати інтелектуальний потенціал учасників для розробки Стратегії розвитку; створити майданчик для діалогу з предмету проекту, сприяти втіленню Стратегії-2050 для України.

В ході проекту планується проведення оргдіяльнісної гри з проблемним завданням: “Розгортання та інструментарій втілення Стратегії-2050 для України” та як підсумок Стратегічного саміту за участю відомих бізнесменів і науковців.

Організаторами інноваційного проекту є ВМГО “Студентська республіка” за сприяння Благодійного Фонду «Богдана Гаврилишина» та оргпідтримки Міністерства освіти і науки України , Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту, інформаційну підтримки надають телеканал "Перший Діловий", тижневик «Екперт», портал tut.ua і книгарня «Є».


Отже, робота триває - і ми чекаємо на ідеї, оргпроекти та наукові розробки учасників! Творчої наснаги!


Відповіді на питання стосовно оформлення та змісту матеріалу можна отримати у спеціальній темі на форумі Студреспубліки

http://www.studrespublika.com/news/text_news.php?id=1340

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте