Ощадбанк та MasterCard презентували в Києві перші паркомати, що приймають безготівкові платежі
  
Автор:


Київ, 31 травня 2016 р. — Відтепер відвідувачам Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ), які користуються послугами паркування, не потрібно витрачати час на пошук паркувальника та розрахунки готівкою. Компанія MasterCard, Ощадбанк та ВДНГ запустили інноваційне для Києва рішення — перший у місті автоматизований паркінг з паркоматами, що приймають до оплати банківські картки, зокрема оснащені технологією безконтактної оплати MasterCard.

Розрахуватись банківськими картками можна у двох паркоматах, встановлених на території паркінгу біля центрального входу Експоцентру. Для здійснення безготівкової оплати в паркоматі потрібно доторкнутись спеціальною карткою з зафіксованим часом паркування до термінала на панелі паркомата, а потім помістити магнітну або чиповану платіжну картку в слот або ж піднести безконтактну картку до зчитувального елемента.

«Ми дуже раді відкрити для киян можливість просто та зручно оплачувати паркування за допомогою платіжної картки. Раніше переваги інноваційних паркоматів, що приймають безготівкові платежі, вже відчули мешканці Львова, а віднині їх оцінять і відвідувачі ВДНГ у Києві. Це ще один крок назустріч впровадженню інноваційних платіжних технологій у транспортній інфраструктурі сучасних міст», – відзначила Віра Платонова, генеральний директор представництва MasterCard Europe в Україні, Молдові, Грузії, Туркменістані, Таджикистані, Киргизстані та Узбекистані.

Розраховуючись у паркоматах безготівково, держателі карток не сплачуватимуть жодних комісій. Списання коштів буде підтверджуватись звуковим і світловим сигналами. Екваєром платежів виступив Ощадбанк.

«Це високотехнологічне рішення продемонструє переваги паркоматів самообслуговування над звичною оплатою готівкою та може набути масового характеру, наприклад, у платних паркінгах великих торговельних центрів. Приємно відзначити, що це черговий інноваційний проект, реалізований Ощадбанком у партнерстві з компанією MasterCard. За попередніми ініціативами – в метро, швидкісному трамваї, фунікулері – ми фіксуємо стрімке зростання популярності безготівкових та безконтактних платежів», – зазначив Антон Тютюн, заступник голови правління Ощадбанку.

Крім того, протягом трьох місяців, з 30 травня до 31 серпня 2016 року, усі держателі карток MasterCard, що оплачуватимуть з їх допомогою паркування на території ВДНГ, отримають спеціальну знижку – 25%.
Проект реалізовано за підтримки компаній «Банкомзв’язок» та «СЕА Електронікс».
# # #
Публічне акціонерне товариство «Державний ощадний банк України» – провідний український банк, що має найбільш розгалужену мережу установ. Банк активно працює у всіх фінансових секторах. Ощадбанк є одним з лідерів ринку платіжних карток та еквайрингу. Серед його клієнтів найбільші компанії України. Ощадбанк – єдиний в Україні банк, що має закріплену законом державну гарантію повного збереження грошових коштів громадян, довірених банку. Ліцензія НБУ № 148 від 05.10.2011 р. Контакт-центр: 0 800 210 800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України).
MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com – міжнародна компанія, що спеціалізується на платіжних рішеннях і технологіях. Компанія управляє найшвидшою в світі платіжною мережею, що об’єднує споживачів, фінансові установи, торговельні підприємства, державні організації та представників приватного сектора в більш ніж 210 країнах і територіях. Продукти та рішення MasterCard роблять щоденну комерційну діяльність, таку, як покупки, подорожі, ведення бізнесу та управління фінансами, більш простою, безпечною і ефективною для кожного.

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте