«Фавориты Успеха» logo Як вибрати міжкімнатні двері
© FAVOR.com.ua
 
Як вибрати міжкімнатні двері
  

Як вибрати міжкімнатні двері? Якщо ви зараз читаєте цю статтю, ймовірно це питання торкнувся і вас. Отже, міжкімнатні двері виконують такі функції: звукоізоляцію, теплоізоляцію і декоративну функції.

Для того, щоб правильно вибрати двері важливо визначити бюджет, на який ви розраховуєте, і вже відштовхуючись від нього зробити наступний вибір.

Якщо бюджет на покупку міжкімнатних дверей досить обмежений, можна зупинитися на економ – варіанті: двері з ДВП. Їх бажано покривати фарбою, що дуже зручно для тих, хто любить експериментувати з інтер’єром: ви самі вибираєте колір, який ідеально підкреслить дизайн вашого будинку.

Якщо потрібні більш надійні і міцні двері, – ідеальним варіантом будуть двері більш сучасного покоління, міжкімнатні ламіновані двері з МДФ, які є поліпшеним варіантом ДВП. Двері такого типу є оптимальним варіантом, вони відносно недорогі, екологічні по своїй структурі і вологостійкі. До того ж вибір таких міжкімнатних дверей просто величезний.

Для того, щоб ваші двері не виділялися серед домашнього дизайну, намагайтеся підібрати їх під колір підлоги і меблів, під світлу покрівлю та меблі варто вибрати міжкімнатні двері світлих тонів, під темну меблі – темні двері.

Третім варіантом є двері з натурального масиву, відрізняються своєю довговічністю, термін служби – до 50 років, проте поступаються в ціні. Такі двері варто вибирати, для будинку, в якому все виконано з натуральних матеріалів, інакше вони будуть виглядати гармонійно, може скластися враження, що не на все вистачило грошей:)

Оснащення міжкімнатних дверей. Насамперед, це стосується санвузлів. Всім нам відомо, що після прийняття нами душу або ванни на стінах і дверях утворюється пара. Щоб уникнути конденсації, у дверях роблять спеціальні вентиляційні отвори. У разі, якщо вони відсутні-їх можна врізати, адже вентиляційні решітки продаються окремо.

Ну ,і, фурнітура. Не забудьте вибрати і врізати замок, навісити ручки і петлі. І двері готові.

Джерело: http://kladproraba.com/

https://favor.com.ua/ru/blogs/28041.html