Просування сайтів: як це робиться?
  
Автор:


Просування сайту в пошуковій системі – використання комплексу дій, спрямованих на розвиток і збільшення видимості сторінки в пошуковій системі. Головна мета такої послуги – залучити цільових покупців, перетворити їх в клієнтів. Найпростішим методом розкрутки вважається сео-просування, але виділяють і інші способи підвищення місця в видачі Гугл і Яндекс.

Як виконується сео просування сайту?
Seo просування сайту виконується в кілька етапів. Перше, що необхідно зробити, це переробити контент, виправити явні помилки в роботі ресурсу, додати перелінковки і т.д. Ці процеси називаються «внутрішньою оптимізацією». При такій роботі враховуються різні вимоги пошукових систем. Але самими вимогливими вважають Яндекс і Гугл, тому під них і повинен підлаштовуватися сайт.

На другому етапі розкрутки фахівці переходять до зовнішнього просування. Важливо напрацювати кількість посилань, працюючи на сторонніх ресурсах, порталах. Завдяки такому пункту почне збільшуватися «авторитет» сайту, його позиції будуть швидше закріплюватися в результатах пошукової видачі.

Третій етап полягає в утриманні отриманих позицій. Щоб нові сайти не почали виштовхувати ваш портал, рекомендується постійно відстежувати новинки в сфері сео, проводити аналіз пошукової видачі, відстежувати популярні ключові запити з вашої тематики, допрацьовувати сайт, покращувати його візуальну складову. На цьому етапі цінно підключати smm-просування, щоб підтримувати власний сайт на слуху у читачів ще й за допомогою соціальних мереж.

Важливість якісного контенту
Щоб просування сайту в Україні було ефективним, його краще замовляти у професійних сеошників.
Кожна тематика має свою специфіку просування, але з перевіреними фахівцями, вдасться вивести в ТОП будь-який сайт.

Джерело:https://studio-creative.com.ua/uk/


Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте