Лайфхаки для перельотів з дітьми
  
Автор:

Лайфхаки для перельотів з дітьми

Сімейний відпочинок, окрім того, що приносить велику кількість приємних вражень та спогадів, переважно завжди супроводжується труднощами з плануванням відпустки, пошуком житла, пакуванням речей та, власне, самою дорогою. Для дітлахів польоти – це завжди щось захоплююче та цікаве. Й щоб перебування у літаку залишило по собі позитивні спогади як у них, так і у вас, варто заздалегідь врахувати деякі нюанси.

1. Обирайте ранні рейси у будні дні.

Перельоти у першій половині дня впродовж робочого тижня користуються не дуже великою популярністю. Тож у вас буде набагато більше шансів уникнути довгих черг в аеропорту й, можливо, зайняти кілька додаткових місць у літаку, на яких діти могли б поспати або розкласти свої іграшки й гратись ними, не заважаючи при цьому своїм сусідам.

2. Одягніть дітей у кілька шарів одягу.

Температура у місці вашого відбуття, в салоні літака й у місці вашого прибуття може значно відрізнятись. Тому розумним буде обрати для перельоту зручні та вільні речі, які за потреби можна буде зняти, аби не ускладнювати собі життя копирсанням у багажі у пошуках додаткового светра чи ще однієї пари шкарпеток. Що стосується взуття, то рекомендовано надавати перевагу моделям без шнурівок, а на липучках чи кнопках. Це полегшить вам проходження контролю в аеропорту, де інколи можуть попросити зняти взуття для перевірки.

Лайфхаки для перелетов с маленькими детьми

3. Якщо коляска, то компактна й складна.

Якщо діти у малому віці, а аеропорт великий, то без коляски не обійтись. Для такого випадку існують варіанти на коліщатках, які після посадки можна скласти й не займати багато місця в салоні літака.

4. Не обирайте для дітей місця поряд з проходом.

По-перше, активні дітлахи можуть заважати іншим пасажирам, які будуть рухатись по салону під час польоту. По-друге, дитину випадково можуть зачепити стюардеси під час провезення візочка з гарячими напоями та їжею. Тож краще всього надати малюкам місця посередині або біля вікна.

5. Підготуйтесь до перепадів тиску.

Якщо дорослим під час польоту інколи буває непросто, то дітям – у кілька разів складніше. Зважаючи на це, перед посадкою у літак (за 30-40 хв), варто дати малюкам випити води, а під час самого польоту дістати запаси льодяників.

Не выбирайте для детей места рядом с проходом

Де купити одяг та аксесуари для дітей в Україні?

Під час підготовки до відпочинку інколи просто немає часу на «прогулянки» по торговому центру. Зробити ваше життя простішим та зручнішим зможе онлайн-шопінг! Зокрема, в нашому магазині I Love Mommy ви зможете знайти все найнеобхідніше для своєї доньки чи сина, незалежно від їхнього віку та вподобань, й здійснити покупки без зайвих фінансових витрат.


Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте