Кредитна картка онлайн в 2 кліки! Вигідна MasterCard кредитка з кешбеком до 25% від банку Юнекс
  
Автор:

Проводжаємо літо з вигодою! Повертаємо до 25% за розрахунки кредитною карткою від Юнекс банку

Акція! Усі власники кредитних карток «UNEX CARD» або «ХочуКа» у період з 20 серпня по 30 вересня мають унікальну можливість обирати власні категорії кешбеку (повернення частини, % від оплаченої суми чеку) за ті, чи інші придбання за рахунок кредитних так власних коштів кредиткою від Юнекс банку. Набір категорій кешбек акції не залишить байдужими тих клієнтів банку, які ще тільки збираються у відпустку чи просто хочуть провести захопливий вікенд у колі друзів та близьких. Більше того, враховуючи наближення шкільного навчального року, для всіх дбайливих та заощадливих батьків також пропонується категорія шкільних товарів.

Категорії кешбеку (станом на 30 вересня 2019 року)

•   Транспортні послуги – кешбек 2%
•   Послуги готелів – кешбек до 25%
•   Кафе та ресторани – кешбек 3%
•   Розважальні послуги – кешбек 3%
•   Шкільні товари – кешбек до10%

Сумарно за період проведення акції можна накопичити до 500грн кешбеку, який виводиться на Ваш кредитний рахунок картки. Графік нарахування кешбеку та більше актуальної інформації шукайте на Офіційному сайті банку (unexbank .ua), в розділі дайджест новин та правилах акції Проводжаємо літо з вигодою! Нагадаємо, що окрім актуальних бонусів в партнерских магазинах та максимального % кешбеку в Україні, Юнекс банк пропонує оформити кредитку з доставкою додому +пільговим періодом у 62 дні на всі розрахунки в тому числі і на зняття готівки.

Вигідная кредитна картка онлайн з доставкою до дому лише у 2 кліки! Максимальний кешбек до 25% в Україні

Ще не маєте кредитної картки MasterCard від Юнекс банку? Замовляйте онлайн з доставкою до дому кур’єром або безпосередньо у відділення Вашого міста та точки продажу найбільших торгівельно-розважальних закладів по всій Україні. Оформлення кредитної картки нерідко вимагає великих затрат часу та власних зусиль, на пошук найближчого відділення банку, черг і заповнення анкет. Завдяки кур’єрської служби «Smart Delivery» замовлення кредитної картки тепер стає набагато простфшим та комфортнішим тому, що можливе без відвідування банку!


Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте