Конкурс кращих українських сайтів та мобільних додатків «WEB AWARDS UA 2020»
  
Автор:

«WEB AWARDS UA 2020» або конкурс кращих українських сайтів та мобільних додатків являє собою національну премію за створення успішних сайтів та мобільних додатків. Учасниками конкурсу можуть стати будь-які компанії і власники проектів, що зареєстровані та працюють в (на території) Україні.

Варто відзначити, що «WEB AWARDS UA 2020» – це не тільки престижна і популярна інтернет премія, це ще й досить масштабний захід, який охоплює 1368 досвідчених студій, 272 якісних і гідних проектів, 20 престижних номінацій і 35 кращих експертів в сфері IT технологій.

Конкурс кращих українських сайтів та мобільних додатків «WEB AWARDS UA 2020» проводиться щорічно, починаючи з 2018 року. Подавати запити на участь, представляти свої сайти і додатки компанії можуть протягом весни 2020 року. Вже в березні стартує голосування в номінаціях, в якому може взяти участь будь-який користувач інтернету. Далі за номінаціями складаються лонг-аркуші. У травні вони надаються журі для вибору кращих. В якості журі виступають експерти в сфері маркетингу, веб-дизайну і створення мобільних додатків, а також будуть залучені ТОПові бізнес-фахівці з України.

Як прийняти участь в WEB AWARDS 2020

Для участі в конкурсі необхідно зареєструвати на розгляд журі завершену роботу або кейс проекту. Кількість зареєстрованих проектів (сайтів, мобільних додатків) в конкурсі кращих сайтів – не обмежена. А Ваш сайт вже готовий скласти конкуренцію іншим? Залишайте свої коментарі нижче та беріть участь в конкурсі, зареєструвавши свій проект на офіційному сайті >>>WEB AWARDS UA 2020 // Станьте відомим IT-спеціалістом на всю Україну!


Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте