Якісний пральний порошок від українського виробника гуртом та в роздріб – Харків Торг Сервіс
  
Автор:

Пральний порошок від українського виробника придназначений для всіх типів пральних машин, а також ручного прання. Відмінно розчиняється при температурі води від 30С та містить комплекс ензимів, завдяки яким відмінно відпирає навіть найстійкіші плями. Вітчизняні засоби для прання містять оптичний відбілювач, який надасть білим речам сяючу білизну і в той самий час, не зашкодить кольоровим виробам. Пральний порошок не містить фосфатів, тому він не тільки відрізняється екологічною перевагою від конкурентів на ринку, але і 100% безпечний для здоров’я дітлахів. В свою чергу, ароматизуючі компоненти, що входить до складу засобів, на максимальний термін зберігають свіжість та парфумований аромат білизни після прання!

Асортимент harkiv-torg.com.ua/g80572280-sredstva-dlya-stirki пральних засобів під брендом «Харків Торг» є зареєстрованим пральним порошком і відповідає найвищим національним та міжнародним сертифікатам якості ДСТУ та ISO 9002. Для використання просто додайте засіб для прання згідно рекомендаціям (вказаним на упаковці засобу прим.) по дозуванню в відсік для миючого засобу або безпосередньо при замочувані білизни. Попереднє прання не потрібне.

ПЕРЕВАГИ ПРАЛЬНИХ ЗАСОБІВ ВІТЧИЗНЯНОГО ВИРОБНИЦТВА

«Харків Торг Сервіс», українська компанія яка виробляє якісні (безфосфатні) засоби для прання, що забезпечують зручність і повсякденний комфорт від використання будь-якої білизни, гарантують 100% чистоти та захисту білих речей від бруду. Детальніше на офіційному сайті компанії www.harkiv-torg.com.ua

Безфосфатний пральний порошок українського виробництва використовується вже більш ніж на 132 промислових підприємствах, 57 готельно-ресторанних комплексах, 94 закладах громадського харчування, комунального та домашнього господарства. Переваги:

  1. Ефективно виводить застарілий бруд без додаткового замочування
  2. Унікальна формула миючого засобу дозволяє зберегти яскравість кольорів речей
  3. Випрані порошком речі зберігають свіжість і не мають надмірного аромату
  4. Зберігає структуру волокон та зовнішній вигляд речей

Будь-яка кількість (гуртом та в роздріб), форма оплати нал / безнал. Компанія здійснює доставку замовлень прального порошку Новою Поштою, Делівері, Укрпоштою по всій Україні. Перевірте наші найкращі ціни! Задайте своє питання про безфосфатні порошки для прання за допомогою контактних телефонів: +380504501080, +380662028695 або напишіть нам листа: nebo7777nebo@gmail.com // З повагою, Ірина.


Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте