Вечір учасників виставки «Одного дня після. Людство»
  
Автор:

В Музеї історії Києва стартував міжнародний мистецький проект «ОДНОГО ДНЯ ПІСЛЯ…»!

Перша частина проекту, що експонуватиметься з 5 по 27 вересня, присвячена людству. Адже саме людство є головним рушієм змін на шляху до майбутнього. В експозиції представлені роботи митців, які акумулювали різні теорії, прогнози, припущення та здогадки стосовно подальшого існування людини як біологічного виду.

Хтось був більш песимістичний у своїх рефлексіях, хтось, сповнений оптимізмом та вірою у незмінну людиноцентричність, створив візію прекрасного і щасливого майбутнього. Варто зазначити, що роботи були створені авторами спеціально для цього проекту, не презентувалися та не експонувалися раніше в рамках інших виставок.

Ми також спробували уявити, як би могла виглядати ця виставка в Музеї історії Києва сто років потому – у 2120 році, скажімо, в рамках виставки «Усе не так або фантазії про майбутнє наших предків» з колекції Музею. Розробити та втілити цю ідею зголосилася компанія «Lookinar», що займається створенням VR-туру проєкту. Стежити за інформацією щодо проекту ви можете на ресурсах наших інформаційних партнерів: Громадського радіо, порталах МіТЄЦ та CHERNOZEM.

Ми також вдячні нашим партнерам «Vinos de La Luz» та «Моршинська» за особливу атмосферу на офіційній презентації проекту.

Ти формуєш майбутнє вже сьогодні. Все, що потрібно – вже в тобі. Природна вода «Моршинська» відновлює тіло щодня, щоб ти робив свій наступний крок і досягав своєї мети. МОРШИНСЬКА. ТВОЄ ТІЛО = ТВОЄ МАЙБУТНЄ.

Фотогалерея з офіційного відкриття проекту «ОДНОГО ДНЯ ПІСЛЯ…»


Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати