Літо кличе: модний перформанс від SONYA MONINA
  

Коли настрій «літо» саме час створювати нове та знаходити нові змісти.

Fashion brand Sonya MONINA та авторські концептуальні прикраси LIC від стиліста Інга Лібега разом з друзями та натхненниками запрошують святкувати літо в атмосфері арту та краси.

«Шлейф та аромат – неможливо забути, це враження, що закарбовується в емоціональній пам’яті краще за тисячу слів. Створюю парфуми успіху та магнетизму і запрошую вас на тест драйв, що відбудеться під час модної події» розповідає Enessa Farran, засновниця бренду Parfum for GOLF.

Красивий перфоманс про любов та поєднання чоловічої і жіночої енергії створив стиліст Ukrainian Fashion Week, випускник Нью – Йоркської St Martins School. Креативний директор бренду Sonya Monina, стиліст бренду Romanova. Співпрацює з багатьма українськими брендами: Anna Yakovenko, DZHUS, Vozianov, Creatore, InsideU, Mamaika, Di_togs, OVERSZ: «Бренд SONYA MONINA є одним із моїх найулюбленіших українських брендів. Вперше я познайомився з ним на Тижні Української Моди SS18. Пам’ятаю першу думку, що майнула у голові, коли побачив колекцію: «Я хочу носити такі речі».

Після показу в мене була змога познайомитися з дизайнеркою особисто. Через декілька днів ми зустрілися і почали працювати. Досі дизайнерка жартує, що мене обрав її син. На час знайомства вона була на перших місяцях вагітності. Отже, наступна зимова колекція була створена у співпраці з сином. Дуже часто мене запитують чому саме SONYA MONINA? Її стиль крою є дуже впізнаваним. Це думка багатьох експертів, зокрема, радника Жана Поля Готьє. Для мене це речі, які вигідно виділяють вас з натовпу і в той самий час абсолютно носибільні. Тобто в них можна з’явитися і на вечірці, і в офісі, і просто на прогулянці. Зірки українського шоубізу також досить часто з’являються у речах бренду. Геометричний крій, натуральні тканини, філософія бренду та індивідуальність кожного окремого виробу роблять вас не тільки стильними, а ще й дозволяють йти на крок уперед у комфорті» – ділиться постановник показу та артдиректор бренду.

Гостей та учасників перформансу частує гастрономічними сетами ресторація Vepryk – найсмачніша подорож. Надихає та тамує спрагу Vittel, мінеральна вода з гір Вогези, визнана і любима більш ніж 150 років. Партнер гастрономічних смаків та яскравого настрою FIZZ CIDER. Дякуємо за підтримку компанія ELCOR.

Літо кличе на Summer viber: performance by SONYA MONINA.

Де: галерея ART FASHION

Коли: 14 липня о 19.00


Прикрепленный файлПрикрепленный файл Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте