Відмінності теплих колготок для вагітних?
  
Автор:

Вибір теплих колготок для вагітних може стати справжньою проблемою при покупці, а також (і, можливо, найбільше), коли їх носить майбутня мама. Неправильно підібрані, вони сповзають униз, давлять, перекочуються та викликають відчуття дискомфорту. Добре підібрані – вони чудово виглядають і забезпечують комфорт як у повсякденному носінні, так і в особливих випадках. Вам цікаво, якими є характеристики ідеальних зимових колготок для вагітних і на що звернути увагу, щоб впоратися з поставленими перед ними завданнями? Ось стаття, яка дасть відповідь!

Колготки для вагітних – завжди на місці

Одяг та аксесуари для вагітних не потрібні з першого дня вагітності. Коли модель теплих колготок, яку ви давно носите, завжди працювала і є вашою коханою, натягнута високо на живіт занадто стискає його, а при носінні під животом незручно скочується і сповзає, ви вже знаєте, що настав момент, коли потрібно запастись колготками на вагітність. Якщо до вагітності ви носили розмір 3, то і під час вагітності ви носитимете розмір 3 (за умови, що ви не набираєте занадто багато ваги), що полегшує покупки. Цікаво, що колготки для вагітних мають такий самий розмір, як і класичні моделі. Трусикова частина сконструйована таким чином, що адаптується до форми живота, підтримує його, але не стискає. Якщо ви сумніваєтеся який розмір вибрати – дотягніться до сантиметра і виміряйте самі, потім порівняйте розміри з інформацією.

Теплі колготки для вагітних

У теплих колготок для вагітних дуже важливе завдання – вони повинні адаптуватися до потреб жінки під час вагітності, що змінюються зі зміною фігури. Зверніть увагу, як вони оформлені! Крій спеціалізованої моделі колготок зі спеціальним посиленням у поперековій частині сприяє розвантаженню м’язів хребта. Півкруглий клин у передній частині без тиску підтримує живіт, що росте, і делікатно обертає чутливу шкіру майбутніх мам. Крім того, спеціально змодельована висока посадка спереду росте і розтягується разом з животом, що росте, тому зимові колготки для вагітних можна використовувати протягом всієї вагітності. М’яка гумка, що не стискає, означає, що колготки для вагітних не будуть скручуватися і скручуватися, а стануть найзручнішою частиною вашого одягу, забезпечуючи безпеку і комфорт вам і вашій дитині.

зимові колготи для вагітнихтеплі колготки для вагітних

Теплі колготки для вагітних – ніжні, повітряні, приємні для шкіри

Дуже важлива особливість, на яку варто звернути увагу при виборі не тільки теплих колготок для вагітної, але й одягу та спідньої білизни для майбутньої мами – це те, з чого вони зроблені. Ткане або трикотажне полотно та волокна, що входять до його складу, є ключовим питанням. Зручність та естетичний вигляд колготок для вагітних на зиму найкраще поєднують моделі з натуральних, зручних, еластичних та дихаючих тканин. Найбільш проблемною частиною теплих колготок для вагітних часто є висока частина, що облягає трусики – при виборі моделі варто звернути увагу на те, що вона виготовлена ​​з матеріалу LYCRA Soft Comfort, який не тільки дуже приємний на дотик. , але й повітряний, завдяки чому запобігає дискомфорту та опікам. Також варто звернути увагу на шви та обробку – в ідеальних теплих колготках для вагітних вони не дряпатимуть і не дратуватимуть особливо чутливу під час вагітності шкіру. М’яка гумка, що не дає стискання, не тільки утримуватиме його в потрібному місці, але й делікатність, яку вимагає зростаючий животик.

Вибери теплі колготки для вагітних

Кожна жінка, незалежно від того, чи вагітна вона, підлаштовує свій гардероб під погодні умови за вікном, і під час вагітності турбота про цей аспект особливо важлива. Колготки для вагітних за товщиною матеріалу, що оточує ноги, не відрізняються від традиційних моделей – у пропозиції провідних виробників ви знайдете їх завтовшки від 20 до 100 DEN. Якщо ваша вагітність припадає на весну або ранню осінь, вибирайте колготки 20 DEN, які забезпечать комфорт і дозволять божеволіти від укладання в теплі дні. Майбутнім мамам, які хочуть дбати про свою зовнішність і в осінньо-зимовий період, варто вибирати щільніші колготки від 40 DEN до 100 DEN. Колготки для вагітних з урахуванням ваших унікальних потреб можна знайти, наприклад, тут: https://giulia.com.ua/kolgotki/zhinochi-kolgotki/tepli-dlya-vagitnih . Що важливо, вам не обов’язково обмежуватися одним кольором – широка колірна гама дозволяє створювати модні фасони на будь-який випадок та сезон.

Фото

https://www.pinterest.com/pin/1034842820598965861/

https://www.pinterest.com/pin/1034842820598965873/

Інфо

https://telegra.ph/Otlichiya-teplyh-kolgotki-dlya-beremennyh-02-21


Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

Info Автор этой страницы запретил комментировать её анонимным пользователям. Вы должны авторизоваться или зарегистрировать свой профайл чтобы оставить здесь сообщение.