«Фавориты Успеха» logo Головний технічний директор CoinW підтвердив, що біржа криптовалют повністю компенсувала користувачам, які постраждали від аномальни
© FAVOR.com.ua
 
Головний технічний директор CoinW підтвердив, що біржа криптовалют повністю компенсувала користувачам, які постраждали від аномальни
  

Сінгапур, 2 вересня, нещодавно на CoinW (одна з найстаріших криптовалютних бірж) сталася короткострокова аномальна ціна безстрокового контракту, що призвело до втрати позицій деяких користувачів. Технічний директор CoinW відповів на це слово; «Відхилення ціни короткострокового контракту було спричинене основним оновленням даних хмарного сервісу на вихідних. У міграції синхронізації даних сталася перерва, через що деякі користувачі не змогли синхронізувати функцію конфігурації обмеження позиції для копіювання, що призвело до того, що позиції деяких користувачів не можна було обмежити, і ці угоди були ненормальними. Будучи надійною торговою платформою, CoinW обіцяє нести збитки постраждалих користувачів, не ухилятися від провини та нести відповідальність за свої зобов’язання».

 

Важливість обміну криптоактивами як зв’язку між користувачами та криптоактивами є самоочевидною. Однак через екстремальні ринкові умови або надзвичайні ситуації будь-яка платформа може мати великі чи незначні проблеми. Основним моментом вимірювання надійності платформи є те, чи завжди вона ставить інтереси користувачів на перше місце, коли вирішує проблеми. Будучи надійною та безпечною торговельною платформою, CoinW обіцяє, що нестиме відповідальність за збитки, завдані користувачам через збої в платформі, і керуватиметься інтересами користувачів як найкращий принцип.

Після швидкого завершення збору даних CoinW негайно продовжив роботу та повністю компенсував втрачених користувачів. Станом на 2 вересня платформа на 100% завершила компенсацію постраждалим користувачам і гарантувала інтереси користувачів. Щоб віддячити користувачам за підтримку та довіру, платформа беззастережно надала супербонус у розмірі 50 доларів США всім постраждалим користувачам.

Через погане управління планом технічної міграції, що спричинило поганий досвід для користувачів, платформа CoinW несе повну відповідальність за цю аварію. Наразі базове оновлення бази даних завершено, і майбутній план оновлення буде продовжувати оптимізуватися, щоб забезпечити безпечну та стабільну платформу для користувачів. Крім того, CoinW також створив страховий фонд для повного захисту інтересів користувачів. У разі будь-яких подальших збитків, спричинених обміном через помилки платформи, платформа постійно бере на себе повну відповідальність.

Окрім відповідальності, CoinW завжди вважає безпеку головним пріоритетом біржі, а технічна команда має професійні можливості розробки та обслуговування блокчейну. Платформа має понад 100 заходів безпеки та контролю ризиків для забезпечення безпеки торгової системи; у той же час була створена HyperLab, яка займається розробкою різноманітних передових технологій безпеки для криптоактивів для забезпечення безпеки коштів користувачів. Крім того, з точки зору відповідності, посилюючи внутрішнє саморегулювання, CoinW також активно подає заявки на отримання ліцензій у багатьох країнах і регіонах по всьому світу. На даний момент він має ліцензії MSB Сполучених Штатів, MAS Сінгапуру, MSB Канади, ліцензії фінансового регулювання Литви, FSRA АБУ-Дабі, SVGFSA та інші. 

Завдяки таким перевагам, як стабільна безпека, інноваційна система продуктів, комплексна відповідність вимогам, провідний технічний рівень, ідеальна екологічна конструкція, гарний досвід користувача та глобальна стратегія розвитку, CoinW прагне зміцнити позиції бренду на міжнародному ринку, продовжувати надавати професійні послуги користувачам у всьому світі, досягти реальних диференційованих конкурентних переваг.

Відповідальність і успіх йдуть рука об руку. Прийняття відповідальності спричинить тиск, а тиск породить мотивацію. Будучи потужною, відповідальною та далекоглядною платформою, CoinW безперечно виділятиметься в майбутньому та очолитиме нову тенденцію на ринку криптовалют.

Контакти:

Алекс Пен

PR-представник

CoinW Ltd.

https://favor.com.ua/ru/blogs/35437.html