Де в інтернеті можна вигідно купувати ліки?
  
Автор:
Всім привіт! Шукаю аптеку в інтернеті, де можна купувати якісні ліки по вигідним цінам. Останнім часом не знаходжу ліки які приймаю в аптеках, а аналоги мене не влаштовують, оскільки вони на порядок дорожчі. Порадьте хорошу онлайн аптеку.

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(3)
Maria90 Maria90 к Larisa237
Я купувала ліки в різних аптеках, але вже як пів року купую тільки в онлайн аптеці «Доброго дня» www.add.ua/ua/ оскільки в них є всі потрібні для мене ліки, і ціни на них дуже доступні, через те що є знижки та акції, та бонуси які накопичуються після купівлі, і їх потім можна використати на наступну купівлю.

Крім ліків я там купую собі вітаміни та доглядову косметику, дуже хорошої якості. Всі ліки оригінальні, термін дії у них хороший, тому я часто купую ліки саме з запасом.
Larisa237 Larisa237
Розумію тебе, сама не раз приходжу в аптеку, а ліків які треба приймати обов’язково, нема в наявності. Тому зараз відаю перевагу саме покупці ліків в інтернеті, це дуже зручно, і що я помітила, дешевше набагато.
Maria90 Maria90
Я передивилася багато аптек і інтернеті, але хочеться саме перевірену аптеку, це все ж таки ліки та треба, щоб вони були якісними, та з хорошим терміном дії. Підкажи, в якій саме онлайн аптеці, ти зазвичай купуєш ліки?
или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте