Перевірені часом: якісні топки та каміни від DEFRO Home
  
Автор:

Історія бельгійського виробника дров’яних печей Dovre бере свій початок ще у 1892 році, коли Жозеф Довр заснував невелику кузню у містечку Тінен. Саме там виготовлялися перші чавунні печі та каміни за власними ескізами майстра.

Невдовзі невелике підприємство перетворилося на потужну компанію, що спеціалізується виключно на випуску опалювальних приладів. Сьогодні українська компанія «Дім тепла» пропонує широкий асортимент якісних та надійних дров’яних печей Dovre для будь-яких інтер’єрів.

За 130 років існування європейської компанії було виготовлено понад 2 мільйони одиниць продукції. Це якнайкраще свідчить про беззаперечну якість бренду.

Технології виробництва

На заводі в Бельгії застосовуються найсучасніше обладнання та передові методики. Це дозволяє виготовляти опалювальні топки, що відповідають усім європейським стандартам.

Кожен опалювальний прилад проходить ретельне тестування в лабораторії Dovre. Тут відтворюються реальні умови експлуатації:

  • перепади температур;

  • вологість;

  • тривале навантаження тощо.

Лише після успішного проходження всіх випробувань продукція надходить у продаж.

Ось така кропітка праця з удосконалення технологій та контролю якості з року в рік допомагає компанії тримати планку лідера на ринку опалювальних систем. Адже споживачі довіряють цій торговій марці, яка вже понад століття символізує надійність та незмінно високу якість.

Використання тільки якісної сировини

Виробництво дров’яних печей відбувається з використанням лише сучасних вдосконалених матеріалів. Зокрема для корпусу та інших конструктивних елементів застосовується нержавіюча сталь товщиною до 8 мм.

Така сталь добре протистоїть корозії і зношуванню, що забезпечує довговічність виробу. Крім того, вона має відмінні жаростійкі властивості, витримуючі високі температури при роботі. Навіть після багаторічної експлуатації такі каміни залишаються міцними і надійними.

Жаровипромінююче скло, що використовується у дверцятах топки, відзначається стійкістю до перепадів температур. Воно добре пропускає теплову енергію в приміщення, але водночас захищає від випадкового контакту з полум’ям, тому добре забезпечує пожежну безпеку. Термін служби скла становить щонайменше 7 років.

Стильний скандинавський дизайн

Варто також сказати про привабливий скандинавське оформлення печей Dovre. Їх зовнішній вигляд вирізняє простота форм та відсутність зайвих декоративних елементів.

Але ця стримана краса ідеально доповнює та оживляє інтер’єри у будь-якому стилі — від класики до модерну.

Ефективне спалювання дров та економія палива

Дров’яні печі Dovre не тільки створюють неповторну атмосферу затишку, але й значно заощаджують на опаленні. Адже їх система спалювання дозволяє максимально ефективно використовувати теплову енергію.

Тепло завдяки конструкції печі рівномірно розподіляється в приміщенні. Одного завантаження вистачає на декілька годин сталого обігріву. А регулювання подачі повітря дає змогу контролювати інтенсивність горіння.

І, звісно, печі «Довре» — це можливість суттєво знизити витрати на опалення практично без втрати комфорту.

Обираючи піч чи камін від DEFRO Home, ви отримуєте стильний та функціональний предмет інтер’єру з бездоганною репутацією та рекомендаціями від тисяч задоволених користувачів. Це надійний спосіб зігрітися в холодну пору року та насолодитися неповторною атмосферою багаття у власному домі.

Під час вибору опалювальної системи зателефонуйте, або завітайте до офісу компанії «Дім тепла». Доброзичливі менеджери докладно розкажуть про перевірені часом якісні дров’яні печі з самої Бельгії, та розрахують послуги з встановлення димохідних систем та підключення до них камінів «під ключ».


Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати