Как заработать?
  
Автор:
??? ??????????? ???? ?? ????????

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(2)
id183764-Люда Марченко Люда Марченко
Криптовалюта і технології блокчейну стрімко набирають популярності, відкриваючи нові можливості для заробітку. І справді, чимало людей зараз цікавляться цією сферою як джерелом додаткового або основного доходу.

Якщо ви поки що зовсім не розбираєтеся в крипті, то я не раджу одразу поринати в неї з головою. Краще спочатку отримати базові знання і розібратися, як все працює. Адже крипто-індустрія має свої особливості, ризики та нюанси.

Непоганим стартом може стати вивчення різних безкоштовних можливостей. Наприклад, участь у роздачі криптовалюти – ейрдропах. Аірдропи від компанії Grass Network www.web3.org.ua/grass-network-airdrop/ – хороша нагода спробувати свої сили в цьому напрямку без ризиків.

Принцип простий – ви виконуєте певні легкі умови, наприклад, підписуєтесь на їхні соцмережі. А натомість отримуєте безкоштовні токени цього проекту. Їх згодом можна обміняти на реальні гроші або утримувати в спекулятивних цілях. Так ви на практиці познайомитесь з крипто-гаманцями, трансакціями і загалом відчуєте атмосферу цієї сфери.
SuhSuh SuhSuh
Скажіть як зараз можна отримати додатковий дохід? Хто розбирається в криптовалюті? Чи варто починати людині яка геть на цьому не розуміється?
или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте