Олександр Кацуба: від успішного бізнесмена до впливового політика
  

Український бізнесмен і колишній політик, Олександр Кацуба, відомий своєю роботою в НАК «Нафтогаз України» та заснуванням газодобувної компанії «АЛЬФА ГАЗ». Народився 8 вересня 1986 року у місті Кривий Ріг в сім’ї підприємців, Кацуба має кілька вищих освіт: він отримав ступінь магістра фінансів від Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна у 2008 році, кваліфікацію спеціаліста з правознавства від Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого у 2009 році, а також закінчив Харківський національний університет внутрішніх справ МВС України. Дополнительно Кацуба захистив кандидатські дисертації: в 2013 році став кандидатом юридичних наук, а також отримав звання кандидата економічних наук.

Його професійний шлях демонструє вражаючу еволюцію від студента до впливового бізнесмена та політика. На початку своєї кар’єри він займав керівні посади в НАК «Нафтогаз України», що створило фундамент його успіху. Пізніше, засновавши газову компанію «АЛЬФА ГАЗ», Кацуба продовжив розвивати свої бізнес-інтереси і демонструвати свою експертизу в цій галузі.

Олександр Кацуба визнаний своєю спроможністю приймати стратегічні рішення та керувати складними підприємствами. Його внесок у розвиток української економіки і бізнесу важливий і визнаний.

Дізнайтеся більше про його шлях до успіху та досягнення, перейшовши за посиланням https://realist.online/ukr/files/persons/katsuba-oleksandr-volodimirovich


Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте