Королівський смак
Версия для печатиВерсия для печати
Обновлено:

Частное предприятие «Виктор и К» было создано в декабре 1992 года как предприятие, занимающееся оптово-розничной торговлей и общественным питанием. Руководитель предприятия В. М. Король родился 11 апреля 1960 года в поселке Власовка Кировоградской области. Окончил технический университет Молдавии (факультет промышленного гражданского строительства).

Непрерывное стремление к совершенствованию, анализ и прогнозирование развития событий в стране сподвигли директора на начало производства продуктов питания.

В 1998 году началось строительство цеха по переработке семян подсолнечника мощностью 30 тонн за 1 смену. В 2001 году цех был принят в эксплуатацию Государственной технической комиссией.

В феврале 2002 года зарегистрирована торговая марка «Королевский смак», под ней производится продукция предприятия «Виктор и К». С марта 2002 года вводится в эксплуатацию линия разлива масла подсолнечного в бутылки полиэтилентерефларатовые. Подсолнечное масло начинает пользоваться спросом у населения.

Центр независимых экспертиз «Тест» оценил качество продукции: по результатам сравнительного тестирования 24-х торговых марок масла подсолнечного продукция ТМ «Королевский смак» получила наивысшую оценку «отлично».

В 2002 году введен в действие цех по производству майонеза. Пусковая мощность составляла две тонны за 1 смену. К сегодняшнему дню эта цифра увеличилась до 30 тонн за смену. Производится 11 видов майонеза различной жирности и в разнообразной удобной упаковке, а именно: стеклянные банки, полимерные ведерца, бидончики, лоточки, стаканы, филл-паки, дой-паки массой от 180 до 5000грамм.

Известно, что вся французская кухня, особенно деликатесы и соусы, отличаются тонким вкусом и оригинальностью. Происхождение соуса «Майонез» загадочно, его история имеет несколько толкований. Сегодня, как и в те древние времена, вкус настоящего майонеза определяется его рецептурой и качеством компонентов. По этому в рецептах, разработанных нашим предприятием, тщательно подобраны все ингридиенты – это позволяет обеспечить приятный и нежный вкус.

Сегодня ЧП «Виктор и К» – это мощный и ответственный производитель таких товарных групп, как майонез, подсолнечное масло, кетчупы, горчица, сливочное масло и спреды, уксус, томатные соусы, чай, кофе, халва, макаронные изделия, консервированные горошек, кукуруза и проч.

Главная цель предприятия – уверен Виктор Михайлович Король – насыщение потребительского рынка Украины и ближнего зарубежья продукцией высокого качества, создание новых рабочих мест. Девиз предприятия неизменен: «Качество королевское, а цена народная!»

Королівський смак
Телефон:
(05 23 6) 6-05-02
Факс:
(044) 4593245
Веб-сайт:
Адрес:
Київ 03151,
вул. Волинська 34/1, пов.2, адм.корп.
Адрес для корреспонденции:
ПП «Віктор і К»
вул. Висоцького, 2,
смт. Власівка,
м. Світловодськ,
Кіровоградська обл.,
27552, Україна
Торговые марки компании «Королівський смак»:
Королівський смак, представлена в категориях:
ala.alkapone ala.alkapone
Ми хотіли б співпрацювати з представниками Вашої компаніі в Києві в невеликих об,ємах вашої продукції.Кафе-бар Аватар
kingsmak kingsmak
Сайт компаії kingsmak.com.ua/

Приватне підприємство "Віктор і К" було створено у грудні 1992 року, яке займалося оптово-роздрібною торгівлею та громадським харчуванням.

Керівник підприємства Король В.М. народився 11 квітня 1960 року в селищі Власівна Кіровоградської області. Закінчив технічний Університет Молдови (факультет промислового громадського будівництва).

Постійне прагнення до удосконалення, аналіз і прогнозування розвитку подій у державі дає директору натхнення для розвитку виробництва продуктів харчування.

У 1998 році розпочалося будівництво цеху з переробки насіння соняшнику потужністю 30 т на зміну.

У 2001 році цех прийнятий в експлуатацію Державною технічною комісією.

У лютому 2002 року зареєстрована торгівельна марка "Королівський смак", під якою виготовляється продукція підприємства "Віктор і К".

З березня 2002 року введена в експлуатацію лінія розливу олії соняшникової у пляшки ПЕТФ. Олія користується попитом у населення.

Центр незалежних експертиз "Тест" відзначив якість олії соняшникової.

За результатами порівняльного тестування 24-х торговельних марок соняшникової олії, олія ТМ "Королівський смак" отримала найвищу оцінку "відмінно".

Людство знає ім'я людини — "автора" продукту, без якого сьогодні важко уявити фізичне існування мільярдів людей. Сталося це в Росії, у 1829 році, у селі Олексіївна, на території нинішньої Білгородської області. Кріпак Д.С. Бокарьов виявив у насінні соняшнику високий вміст корисної для харчування рідини. Йому ж першому вдалося видобути з цього насіння бурштинового кольору продукт, що ми сьогодні називаємо соняшниковою олією.

На сьогодні соняшникова олія — найпопулярніший вид жиру в Україні. Його споживання на душу населення в 2002 році склало 7 літрів (за даними дослідницької компанії "ГФК-ЮСМ Україна"), популярність цього продукту продовжує неухильно зростати.

У 2002 році введений в дію цех по виготовленню майонезу. Початкова потужність складала 2т в зміну, а на сьогоднішній день потужність складає майже 30т в. Виготовляється 8 видів майонезу різної жирності в зручну різноманітну упаковку, а саме: скляні банки, полімерні відерця, бідончики, лоточки, стакани, філ-паки, дой-паки масою від 180г до 5000г.

Відомо, що вся французька кухня, особливо делікатеси та соуси, відрізняються тонким смаком та оригінальністю. Виникнення соусу майонез загадкове, його історія має декілька тлумачень.

Одна з легенд це те, що в 1757 році герцог де Ришельє тримав осаду англійців в м.Майоні — столиця острова Мінорка. Мешканці міста мужньо опиралися, та стіни міста залишалися неприступні. Але згодом в місті та околицях закінчувались запаси продуктів. Залишилися тільки лимони, яйця та олія оливів. Для герцога — людини військової, але гурмана в їжі, таке меню було важче осади.

Нещасний кухар, який міг залишитися без голови через 2Різноманітність" такої їжі, змішав ці компоненти — олію оливи та яйця, додав спецій, сік лимону і герцог отримав велику насолоду від нового смаку.

Але також існує і інша історія створення майонезу. В тому ж XVIII сторіччі герцог Луї Крильонський, відвоював у англійців місто Майон, влаштував святковий банкет. Можливо саме там і тоді французькі кухарі винайшли соус, який ми зараз називаємо майонезом.

На сьогодні, так як і в ті давні часи, смак справжнього майонезу визначається його рецептурою та якістю компонентів.

Тому в рецептурах, розроблених ПП "Віктор і К" ретельно підібрані всі інгредієнти, щоб забезпечити ніжний та лагідний смак.

Зараз ПП "Віктор і К" виготовляє майонези в асортименті, олію соняшникову нерафіновану розливну та фасовану в пляшки ПЕТФ (від 500мл до 5000мл) вищого та першого ґатунків, олію рафіновану дезодоровану марки "П" розливну та фасовану в пляшки ПЕТФ (від 500 мл до 5000мл), оцет столовий харчовий 9% та ароматизований 6%, гірчицю ( 100г, 180г, 250г).

Info Автор этой страницы запретил комментировать её анонимным пользователям. Вы должны авторизоваться или зарегистрировать свой профайл чтобы оставить здесь сообщение.