Подпишитесь, не пожалеете!
Если не понравится, будет не интересно или скучно — потом отпишетесь в любой момент! :o)
Ещё мы периодически разыгрываем призы и пригласительные на разные мероприятия...
ВАТ «Кременчукм’ясо» є одним з лідерів по виробництву м’ясних та ковбасних виробів в Україні. Продукція випускається під ТМ «Фарро».
Виробнича потужність до 70 тонн на добу. Загальна площа 14 га. Цех первинної переробки живності має пропускну можливість до 50 голів/годину свиней, до 40 голів/годину великої рогатої худоби. На комбінаті проведена повна реконструкція цехів і підрозділів. Продукція виготовляється лише з натуральної екологічно чистої вітчизняної сировини.
Продукція ТМ «Фарро» від ВАТ «Кременчукм’ясо» представлена в усіх регіонах України. Функціонують Торгові дома та торгові представництва в Києві, Харкові, Одесі, Донецьку, Львові, Рівному, Дніпропетровську, Запоріжжі, Житомирі, Кіровограді, Черкасах, Миколаєві, Кривому Розі, Полтаві, Луганську, Вінниці, АР Крим.
Доставка по регіонам здійснюється силами підприємства. Автомобільний парк налічує більше 100 одиниць транспорту. Авто для доставки продукції оснащені спеціальним холодильним обладнанням. Використання оснащених автомобілів та нових технологій упаковки дозволяє зберегти якість продуктів при доставці в регіони.
Історична справка
Історія ВАТ «Кременчукм’ясо» починається з 1913 року. В передмісті Кременчука існувала невелика бойня, яка належала приватній особі, що переробляла 29 тонн живності.
У 1927 року почала функціонувати Беконна фабрика Всеукраїнського скотарсько - молочарського союзу “Добробут”. Фабрика була оснащена німецьким обладнанням і праця була майже повністю механізована.
Протягом 1931-1934 років проведена реконструкція беконної фабрики в м’ясокомбінат, який стабільно працював впродовж багатьох років. Під час Великої Вітчизняної Війни м'ясокомбінат був повністю зруйнований і відновлений лише у 1947 році.
У 1994 році створено відкрите акціонерне товариство «Кременчуцький м’ясокомбінат».
14 липня 1998 комбінат продовжив свою біографію як ВАТ «Кременчукм’ясо» під керівництвом оновленої управлінської команди.
качество спорное, читайте внимательно их состав колбас на этикетках. (респект за чесность) вся требуха и гадость которую они закладывают,перечислена как чесное пионерское.в родном кременчуге их колбасу можно купить только в фирменных магазинах, остальные с ней просто не хотят работать, потому что отношение жителей города к ней крайне негативное.