Обухівський молочний завод є одним з провідних молокопереробних підприємств в Київській області. Протягом всього часу підприємство розвивалось, вдосконалювались технології, збільшувався асортимент продукції. На даний час це сучасне молокопереробне підприємство, яке має найкращі традиції і визнання в галузі. Підприємство пропонує споживачам по над 50 найменувань високоякісної молочної продукції під торговою маркою «Лукавиця» – а це: молоко пастеризоване, молоко пряжене, ряжанка, кефіри та біокефіри, йогурти питні, сметана, сир селянський та нежирний, сир м’який «Адигейський», сирки дитячі, десерти, масло селянське, морозиво в асортименті.
Колектив підприємства постійно працює над покращенням якості продукції, поліпшенням харчової цінності і смакових властивостей, розширення її асортименту. Підприємство постійно приймає активну участь у виставках, конкурсах, фестивалях де незалежними експертами оцінюється якість молочної продукції. Висока якість продукції торгової марки достойно оцінена експертами, а це – Золота медаль загальнонаціонального конкурсу «100 кращих товарів України» за відмінну якість масла вершкового «Селянське», Золота та медаль та кубок фестивалю морозива, Гран-прі за ряжанку 2,5 % жиру та Золота медаль за масло солодковершкове селянське «Обухівське» 72,5 % жиру в дегустаційному конкурсі якості молочних продуктів, який проводила національна асоціація молочників України «Укрмолпром», сертифікат на «Знак якості» для маркування цільномолочної продукції, та багато інших нагород. На сьогоднішній день продукцію Обухівського молочного заводу ТМ «Лукавиця» -можна придбати в місті Києві, Київській та Черкаській областях. Широкий асортимент продукції та індивідуальний підхід до кожного клієнта являються основними характеристиками заводу як партнера по бізнесу.
Интересно, из чего сейчас делают СЛИВОЧНОЕ масло, в частности на Обуховском молокозаводе?
Сей вопрос у меня возник после… В общем, все по порядку.
Позавчера, собираясь в лес, поздно вечером уложил в рюкзак котелок, а в него все ингредиенты, для того, чтобы в обед сварить кашу на костре. Сливочного масла (для заправки каши) в холодильнике не оказалось – пришлось идти в магазин. А масла ж на магазинных полках великое множество. Какое взять? Естественно самое лучшее, натуральное и чтобы ни грамма растительных белков, сои и другой суррогатной хрени. А как же иначе, для себя же готовим.
Выбрал вот такое (не дешевка и в составе на упаковке все как положено):
Кстати, прошу обратить внимание, что на упаковке поставлен знак "Вища проба".
С утречка отрезал необходимую порцию, поместил ее в полиэтиленовый пакетик с замочком и в путь.
Так получилось, что до каши дело не дошло, все привез назад.
Разбирая дома рюкзак достаю пакетик с маслом и… Че за фигня?! А где же масло? Пакетик вот он, но в нем вместо СЛИВОЧНОГО масла какая-то фигня, а именно желто-коричневая жидкость, внешне похожая на жиденькое подсолнечное масло, в которой плавают кусочки и хлопья белой массы, похожей на кисляк или хорошо размоченную брынзу.
Подобных метаморфоз с этим продуктом я еще не видел.
Вот из этого и вопрос, из чего СЕЙЧАС делают СЛИВОЧНОЕ масло на Обуховском молокозаводе? Что мы едим на самом деле?
Сей вопрос у меня возник после… В общем, все по порядку.
Позавчера, собираясь в лес, поздно вечером уложил в рюкзак котелок, а в него все ингредиенты, для того, чтобы в обед сварить кашу на костре. Сливочного масла (для заправки каши) в холодильнике не оказалось – пришлось идти в магазин. А масла ж на магазинных полках великое множество. Какое взять? Естественно самое лучшее, натуральное и чтобы ни грамма растительных белков, сои и другой суррогатной хрени. А как же иначе, для себя же готовим.
Выбрал вот такое (не дешевка и в составе на упаковке все как положено):
s07.radikal.ru/i180/1005/2c/bbbf22ca33e8.…
Кстати, прошу обратить внимание, что на упаковке поставлен знак "Вища проба".
С утречка отрезал необходимую порцию, поместил ее в полиэтиленовый пакетик с замочком и в путь.
Так получилось, что до каши дело не дошло, все привез назад.
Разбирая дома рюкзак достаю пакетик с маслом и… Че за фигня?! А где же масло? Пакетик вот он, но в нем вместо СЛИВОЧНОГО масла какая-то фигня, а именно желто-коричневая жидкость, внешне похожая на жиденькое подсолнечное масло, в которой плавают кусочки и хлопья белой массы, похожей на кисляк или хорошо размоченную брынзу.
s001.radikal.ru/i196/1005/2e/cb5b2d863ae3…
Подобных метаморфоз с этим продуктом я еще не видел.
Вот из этого и вопрос, из чего СЕЙЧАС делают СЛИВОЧНОЕ масло на Обуховском молокозаводе? Что мы едим на самом деле?