Мотокоси для дачників – 3 найкращі бензокоси для трави
  

Мотокоса призначена для скошування трави, бур’янів, чагарників і очерету, заготівлі сіна, зрізання гілок, ландшафтного дизайну тощо.

Для невеликого господарства експерти рекомендують вибирати побутову чи напівпрофесійну мотокосу з чотиритактним двигуном. Такий інструмент затребуваний у садівників і фермерів, оскільки дозволяє легко доглядати невеликі ділянки, не вимагає складного обслуговування, економний в експлуатації та досить функціональний.

За посиланням можна замовити недорогу 4-тактну мотокосу з доставкою по Україні.

Переваги 4-х тактної мотокоси

Продавці садової техніки насамперед акцентують увагу покупця на тихій роботі інструменту та відсутності вихлопних газів у чотиритактного двигуна. Завдяки тому, що бензин та олія не змішуються (це необхідно робити для заправки 2-тактного двигуна), а заливають в окремі ємності, відсутні шкідливі та їдкі викиди, які шкодять оператору, оточуючим та навколишньому середовищу. Рівень шуму значно нижчий, тому мотокосою комфортно працювати у житловій зоні.

Додаткова зручність – відсутня необхідність змішувати паливо у необхідній пропорції, а отже економиться час на дозаправку.

4-тактні двигуни відрізняються також кращим моторесурсом, меншим зносом стінок циліндра та поршневих кілець. Завдяки ефективній системі клапанів витрачається менша кількість палива, що здешевлює експлуатацію бензокоси.

Також варто відзначити менший рівень вібрації, тому оператор довго не втомлюється, здатний виконувати більші обсяги робіт без перерви.

630774a35c8c3.jpg

Ріжучий елемент: ніж чи волосінь

Експерти рекомендують мати в наборі котушку з ліскою та різні види ножів, для роботи з усіма видами рослинності.

Для скошування молодої трави традиційно вибирають волосінь або 2-лопатевий ніж. Але для боротьби з жорстким старим бур’яном і чагарниками необхідно використовувати три-або чотирилопатеві ножі. 8 лопатеві ножі призначені для сінозаготівлі. А для зрізання гілок та чагарників вибирайте 40/80 зубні ножі.

ТОП 3 найкращих фермерських мотокос

1-е місце за оцінками покупців займає чотиритактний мотокос Vitals Master BK 3109-4a потужністю 0,8 кВт. Це напівпрофесійна бензокоса з надійними комплектуючими, які виробляються із якісних матеріалів. Гарантія від виробника 18 місяців.

Бензокоса призначена для скошування трави, бур’янів, бур’янів, очеретяних чагарників, чагарників на ділянках з рівним і складним рельєфом, а також у важкодоступних місцях (біля парканів, дерев, стовпів). Максимальний діаметр стеблин, що скошуються – 20 мм. Вага інструменту 10 кг. У комплектацію входить великий вибір пристроїв підвищення рівня комфорту оператора.

Діаметр скошування ліскою – 430 мм.

Разом з мотокосою надається багата комплектація: 2 ножі, 2 шпулі з ліскою, 2 запасні мотки волосіні, ранцева жилетка, набір інструментів та інше.

2 місце: мотокоса Procraft T-5600. Надійна бензокоса з 4-тактним двигуном призначена для скошування трав, чагарників, бур’янів. За відгуками споживачів, мотор працює як швейцарський годинник, без будь-яких нарікань.

Технічні характеристики: об’єм паливного бака 1,2 л.; потужність 7 л.с.; вага 7 кг; обороти 9000 за хвилину.

3 місце: бензокоса Forte БMK-40T industry line. Призначена для високого навантаження та великих обсягів робіт. Одна з найкращих мотокос для дачно-садових та фермерських робот. Продуктивний 4-тактний двигун потужністю 3,9 л. працює без перебоїв та економно витрачає паливо. Інструмент добре збалансований, має мінімальний рівень вібрації. Завдяки зручному двоплечовому ремню, з інструментом комфортно працювати новачкам.

Замовити будь-яку бензокосу можна в інтернет-магазині optoweek.com.ua за мінімальною ціною. На всі товари надається офіційна гарантія від виробника, швидка доставка по Україні, обов’язкова перевірка перед відправкою замовлення.


Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте
  

Achtung! Пожалуйста, будьте вежливы! Несмотря на то, что модераторы этого портала крайне демократичны, любые неэтичные или грубые высказывания, оскорбляющие других пользователей, могут быть удалены. Также удаляется спам и публичные комментарии с частными номерами телефонов.