Юлія Рибчук, Огоякаведуча:

– Ну шо ж друзі, сьогодні ми дізнаємося, як стати кращим за версією «Фаворит Успіху». Серед фаворитів і найуспішніших є і наш Перший Діловий. А з Вами програма «Ого, які люди!» і я її ведуча Юлія Рибчук. Дивимося!

Юлія Рибчук, журналіст:

– Як ми вже знаємо, премія «Фаворити Успіху» вже 15 років збирає на цій сцені кращих з кращих, і ви, той хто підтримує ці таланти і нагороджує їх. Як вибираєте, аждже стільки різних людей, стільки успішних брендів, як їз них вибрати кращі із кращіх?

Олексій Кузнєцов, керуючий партнер конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху»:

– Выбирает общественность. Выбирают три очень разные респондентские группы: Потребители, Эксперты – отраслевые специалисты, и отдельная респондентская группа – Знаменитости. В совокупности, по результатам опросов этих трех респонтеднтских групп, выстраивается рейтинг по которму, собственно, определяются лучшие из лучших – «Фавориты Успеха» – которые стали номером один в этом рейтинге.

Юлія Рибчук, журналіст:

– Тобто кожен із людей має відношення до того хто стоїть на сцені, хто приймає ці нагороди? Кожен може проголосувати?

Олексій Кузнєцов:

– Совершенно верно, каждый может поучаствовать в народном голосовании на FAVOR.com.ua и указать свои собственные, персональные предпочтения, указать свой, порекомендовать свой наилучший выбор.

Юлія Рибчук, журналіст:

– На будь-якому з голосувань завжди є такі двоякі думки щодо того, що може бути якась накрутка голосів, може бути якась нечесність, як виз цим боретеся?

Олексій Кузнєцов:

– К счастью у нас в первую очередь есть аудит, двойной аудит. Это компании международного уровня Киевский Международный Институт Социологии и маркетинговая исследовательская компания InMind, которые тщательно следят за результатми рейтинга, и которые обращают внимание на любые несоответствия с их собственными исследованиями. Кроме того у нас очень серьезное програмное обеспечение.

Юлія Рибчук, журналіст:

– За вашими спостереженнями – якими рисами має володіти людина, яка претендує на таку поважну премію?

Олексій Кузнєцов:

– Главное быть успешным в своей деятельности, изо дня в день работать на признание общественности и общественность непременно укажет свой любимый бренд, свою любимую компанию, бизнес-команду в качестве наилучшего выбора.

Юлія Рибчук, журналіст:

– Однозначно, кожен з них хоче мати нагороду в своєму арсеналі, але що саме ваша нагорода дає для них? Що це – поштовх, чи це просто медаль, диплом на їхньому стендв успіху?

Олексій Кузнєцов:

– Конечно это в первую лчередь признание. Признание заслуг компании или бренда, но кроме того эта медаль используется и в качестве ориентира наилучшего выбора. Люди, они в принципе знают, что означает эта награда, люди знают, за какие именно зауслуги она достается. А всего лишь на всего нужно быть лучшим в своем нарпавлении и деятельности, нужно быть номером один в своей категории товаров или услуг и, собственно, эта медаль она дает ориентир.

Юлія Рибчук, журналіст:

– П’ятнадцять років це все-таки уже такий серьйозний термін, уже у вас, як то скажемо, набита рука на лідерів. Скажіть, будь ласка, чи не було хоча б якійсь рік якогось такого сумніву «ну, можливо цей рік уже не будемо проводити, всі кращі отримали нагороди»?

Олексій Кузнєцов:

– Нет. Таких даже мыслей, сомнений не было. Потому что, в первую очередь, ситуацияч на рынке постоянно меняется из года в год. Все совершенно может коренным образом поменяться. В периоды ухудшения потребительских настроений люди начинают предпочитать товары более низкого ценового сегмента, хотя лично я считаю, что это не нормально, потому что люди должны стремиться к всему самому лучшему и качественному. Одни компании, бренды уходят с рынка, другие наоборот приходят на рынок и заявляют о себе. Поэтому ситуация меняется и каждый год нам есть кого награждать и видеть новые лица.

Павло Костіцин, ведучий Церемонії нагородження Фаворитів Успіху – 2017:

– ... вручить награду еще одному из Фаворитов Успеха – 2017 и, в общем-то, нашим коллегам с вами, тоже экспертам своего дела – Першому діловому телеканалу. И для этого я приглашаю на сцену директора Первого Делового Тамару Владимировну Карпенко! Тамара Владимировна, добрый вечер. Вам уже тоже не привыкать подниматься на эту сцену, скажите, как оно, вот чувствовать себя, вот я не знаю, постоянным непоколебимым победителем Экспертом, Фаворитом – как вам?

Тамара Карпенко:

– Это очень приятно!

Павло Костіцин:

– А что еще я мог услышать? Конечно же это очень приятно! И вы получаете свою заслуженную награду в очередной раз как Абсолютный Фаворитт в категории Канал деловых новостей! Ваши апплодисменты! Перший Діловий канал деловых новостей. Ну, и как победитль, для истории, для телеканалов... Сегодня, кстати, в зале есть ваши камеры?

Тамара Карпенко:

– Конечно!

Павло Костіцин:

– Конечно! Тогда внимание! Оператор, крупный средний, разбились, начали!

Тамара Карпенко, генеральний директор телеканалу «Перший Діловий»:

– Я всех приветствую в этом зале! Прежде всего, поздравляю, конечно, победителей, организаторов этого конкурса с их юбилеем, но хочу поблагодарить нашего телезрителя за их правильный выбор. А сама вот подумала: сложно ли быть Фаворитом Успеха среди достойнейших? – Сложно, не просто. Сложно ли быть Абсолютным Фаворитом? – Чертовски сложно!. Сложно ли быть Абсолютным Фаворитом в течение многих-многих лет, коим является Первый деловой телеканал? – Очень не просто. Но если у вас есть надежная команда, если вы знаете, что вы делаете, если вы являетесь действительно экспертом своего дела – у вас всё получится. Я вам желаю успеха. Спасибо вам, дорогие мои.

Павло Костіцин:

– Снято! Ну а сейчас для видео – и фото-съемки, давайте мы втроем, как три коллеги, я в серединку. Да, вот так. Супер! Под ваши апплодисменты я приглашаю Вас спуститься в зал в компанию победителей, в компанию деловых людей, в компанию бизнесменов, успешных, которых в этом году мы по традиции награждаем.

Юлія Рибчук, журналіст:

– Я щиро вітаю вас і нас с цією перемогою. Дайте хоч роздивитися по-ближче. Які емоції?

Тамара Карпенко, генеральный директор телеканалу «Перший Діловий»

– Емоції неперевершені тому що ми Фаворити Успіху вже не вперше і серед достойних треба вигравати. Щоразу це складніше, важче, але ми впевнено перемагаємо. І ви перемагаєте.

Юлія Рибчук, журналіст:

– Чи складно бути на вершині Олімпу саме діловому формату? Адже де є розважальний контент там можна десь зважити там на настрій – хороший / поганий, можна зробити щось веселе. А от в діловомутам воно вимагає стриманого стилю. Чи важко триматися саме на вершині?

Тамара Карпенко:

– Ви знаєте, якщо ви є експертом в своїй справі, то вам буде це нескладно абсолютно тобто я щойно зі сцени це сказала і повторю зараз для наших телеглядачів: якщо ми знаєм, що ми робимо, для кого ми це робимо, в нас завжди вийде.

Юлія Рибчук, журналіст:

– Як наш лідер, як наш керівник, поділіться секретом успіху як створити правильну команду і як стати справжнім лідером, який поведе за собою і приведе до такого успіху і до такої перемоги?

Тамара Карпенко:

– Ви знаєте треба як завжди залишатися по-перше людиною, потім бути фаховим працівником, мати гарну команду і у вас все обовязково вийде.

Юлія Рибчук, журналіст:

– Вау, ну я вас вітаю з цими чудовими нагородами, з цими заслуженими відзнаками. Як вам вдається триматися на вершині успіху і який ваш секрет?

Наталія Дороженко, старший менеджер з маркетингу компанії «Джонсон і Джонсон Україна»:

– Ну, я хочу сказати, що компанія Джонсон і джонсон уже 132 роки існує. Так? Не просто існує а турбується, працює для споживача в світі і 10 років в Україні. Пропонуючи якісні продукти нашим споживачам для збереження здоровя громадян. І нам дуже приємно, що наші бренди, ряд нашіх брендів, таких як o.b. це бренд жіночої гігієни, фармацевтичні бренди Мотіліум і Імодіум? а також бренд? яким ми пишаємося – Нікоретте – продукція якого допомагає споживачам кинути палити сьогодні отримали Фаворит успіху. Для нас це дуже висока честь.

Юлія Рибчук, журналіст:

– Створити таку міцну гарну щільну команду це дуже складно. Тому, якими якостями, поділіться, має володіти справжній хороший керівник для такого успіху?

Денис Голубчиков, комерційний директор ТОВ «Джонсон і Джонсон Україна»:

– Качество руководителя, наверное, самое ценное, это, наверное, умение слышать людей и умение быстро реагировать на ситуацию в рынке, потому что действительно, то как мы прошли 13,14,15-й год, это были очень сложные года для розничного рынка, как для FMCG канала так и для фармацевтического, тем не менее, команда решает все . И безусловно, если мы умеем реагировать и слышим людей – это залог успеха, однозначно.

Юлія Рибчук, журналіст:

– Як відомо, SEMKI це таке: більше в дворі полускати, з друзями поспілкуватись в простому вільному одязі в спортивному костюмі... Скажіть, коли з’являться ділові SEMKI? В діловому костюмі гарні леді лускають SEMKI?

Наталія Дедікова, ТМ SEMKI:

– Дякую за ідею. Ми обовязково в команді маркетингу пропрацюємо і, якщо споживачі оцінять, звісно, ми можемо це запустити. Для бреду SEMKI немає неможливого.

Юлія Рибчук, журналіст:

– Якими якостями має володіти лідер компанії, щоб створити справді класний бренд?

– Ну, по-перше, це відкритість, відкритість до всього нового, відркитість до інших думок, до різних думок. Це звісно, сміливість, тому що, як то відомо, сміливість бере все, і, звісно, терпіння, бо дійсно великі речі, великі бренди, великі продукти потребують терпіння, тому натхнення вам і терпіння!

Юлія Рибчук, журналіст:

– Що саме важливе у виробництві шин? Адже, скажемо так, про якісь інші сфери – про чіпси, про якусь побутову техніку – ми ще все одно маєм хоч якесь уявлення, а от про шини  –  з чого робляться, як робляться, що саме важливе, на що звертати увагу? Можливо, нашим глядачам це буде дуже цікаво адже всі на автомобілях, хто не на автомобілях – на маршрутках, і всі звязані з цією темою.

Ірина Якимів, відділення шин Continental

– Здається в щоденному нашому житті, коли ми дивимся на шини це щось чорне, кругле і не дуже гарно пахне. Насправді за тим стоять тисячи інженерів і тисячі розробок. Це багаторічні тести з самого початкового етапу, коли ми обираєм, скажем так, гумову суміш і тестуєм кілька сот, кілька десять гумових сіміше. Потім ми кілька вибраних гумових сумішей, скажем так, з них виготовляємо продукт, 20, 30 чи 40 шин тестується на якомусь початковому етапі і з цієї всієї маси багаторічних дослідів інженерних розробок, тому шо шини це не тільки гумова суміш а так само рисунок протектора це складний технологічний процес по кількох роках завершується тим, що на ринок виходить продукт, який повинен не тільки комфоритно довезти водія і пасажирів до мети, а основне – безпечно.

Юлія Рибчук, журналіст:

– В першу чергу, хочеться привітати вас з вашою перемогою, з вашим успіхом. Як вдається утримуватись на вершині такого успіху?

Ігор Орлов, керівник роздрібного напрямку SOCAR Energy Ukraine:

– Добрый день! Спасибо большое. Мы стараемся каждый день думать над тем, что нужно нашему клиенту. Мы каждый день работаем над тем, чтобы улучшить наш сервис, наше качество. Мы предоставляем лучшее качество на Украине поэтому это позволяет нам столь долгое время быть, наверное, лучшими, лучшей компанией в Украине.

Юлія Рибчук, журналіст:

– Чи прислуховуєтесь ви до якогось вибору ваших клієнтів, чого вони хочуть? Можливо, якісь додаткові послуги все одно приїжджаючи на заправку не тільки хочуть якісно заправити машину поснідати або там отримати інші послуги

Ігор Орлов:

– Конечно, помимо того, что мы придумываем сами топ менеджментом компании, также мы обязательно делаем опросы среди наших клиентов, потому что очень важно то, что хотят они получить. Мы можем много придумать, но самое главное, что что хочет клиент. Поэтому мы делаем огромное количество опросов на тему «что вы хотели бы видеть, что вы хотелибы улучшить в нашей компании» конечно же.

Юлія Рибчук, журналіст:

– Ми вітаэмо вас з цією нагородою. Скажіть чи це було очікувано чи звикли ви приймати отакі чудові нагороди і що відчуваєте в середині?

Мирослава Кулініч, бренд-менеджер компанії Vishpha:

– Я не можу сказати, що це було очікувано, але ми сподівалися, ми працювали щоб отримати ці нагороди на протязі цілого року і для нас це да, авелике досягення для всіх працівників, які вкладали свою душу, професіоналізм для отримання цих нагород.

Юлія Рибчук, журналіст:

– Як давно існує ваша компанія? Що за ці роки вона прийшла до такого успіху і чим взапгалі вона займається

Мирослава Кулініч:

– Фармацевтична фабрика Vishpha займається випуском лікарських засобів з рослинної сировини. Ми експерт з рослинних ліків це наше таке гасло. Компанія вже досить давно на ринку на Фаворитах Успіху ми вдруге вже в цьому році. В минулому році наш препарат Урохолум отримав винагороду споживачів. А в цьому році вже чотири препарати змогли отримати також дювіру споживачів. Яка є для нас дуже важливою.

Юлія Рибчук, журналіст:

– Дуже багато людей відповідно за вас голосували, вас підтримували, значить люди користуються, значить люди оцінюють, і ви, я впевнена, так само оцінюєте їхню любов і віру у ваш бренд.

Мирослава Кулініч:

– Да, ми дуже вдячні споживачу за те що вони підтримали наші препарати і обраили їх для підтримки свого здров’я.

Юлія Рибчук, журналіст:

– Ну, давайте роздивимось, за що цього разу нагорода?

Illaria, Фаворит Успішних Людей – 2017 у номінації «Співачка року»:

– Цього разу, за те що я Співачка за версією Успішних Людей я співачка найкраща...

Юлія Рибчук, журналіст:

– Співачка Року на хвилиночку. Скажіть, як реагуєте взагалі на такі нагороди? Що це за відчуття таке?

Illaria:

– Це дуже приємно. Коли ти твориш, ти не думаєш про нагороди. Да? Я думаю про те, як краще заспівати пісню, як цікавіше зробити аранжування, новий образ... Я не думаю про нагороди, тому що коли ти починаєш думати про те, як сподобатись, як там щось вибороти, ти перестаєш бути собою. Тому вдвічи приємно, коли до любові глядачів, твоїх слухачів, додаються такі нагороди від Успішних Людей, те, що вони помічають, що ти не такий як інші, вони помічають, що ти ідеш своїм шляхом, вони це цінять і дають можливість окрилитися ще більше – це дуже приємно.

Юлія Рибчук, журналіст:

– У Вас такий наряд, що я б вам напевно ще сьогодні премію за наряд найкращій дала. А коли ви вибираєте товар в магазині, чи для вас, як для споживача, важливо має бренд премії і нагороди чи не має, чи якість все таки переважає?

Illaria:

– Я вважаю, що саме якісний продукт має бути нагородженим, і, мені здається, це має бути пов’язаним. Тому, коли ти бачиш знак якості, ти починаєш якби довіряти більше бренду. Але, звичайно, все перевіряється на власному досвіді.

Юлія Рибчук, журналіст:

– Дуже складно створити хороший звук, хорошу атмосферу, хороше освітлення, хороший персонал. Як це вдається самому Фрідому вам, вашому керівництву?

Анна Ткаченко, представниця FREEDOM Event Holl:

– Удается, слава богу, по-разному бывает. Мы гордимся тем что сегодня имеем эту награду. Я считаю, что она очень заслужена, потому что люди, которые работают здесь, они любят свою работу, они вкладываются сюда, они много сил тратят. Здесь очень много труда, поэтому очень приятно и очень заслужено, что именно у нас сегодня эта награда. Вот я сгордостью это говорю.

Юлія Рибчук, журналіст:

– Як утримуватися на вершині успіху, якщо така велика конкуренція і багато різних площадок де проводяться концерти, івенти, все інше? Це якесь оновлення інрерьєру може бути там, запрошення нових зірок, чи що це? Для отримання публіки своєї.

Анна Ткаченко, представниця FREEDOM Event Holl:

– Мне кажется это постоянное какое-то вложение, вложение любви в свое дело, вложение каких-то средств, это постоянно какие-то инвестиции, скажем это так. Но контретно на вопрос наверное я смогу ответить вам через год, если я буду стоять здесь или кто-то из нашего руководства и держать вот это тогда я смогу ответить на вопрос, как удержаться на Олимпе. А пока мы просто будем очень стараться, работать для вас трудиться для вас, получать сами от этого удовольствие. И, конечно, я хочу сказать, что Фридом открыт для всех и всегда, и мы ждем вас ежедневно.

Для того, щоб бути Фаворитом успіху потрібно робити все по максимуму і любити свою роботу. Отже – бути першими, першими, як Перший Діловий. З вами програма «Ого, які люди!» і я її ведуча Юлія Рибчук.



Этот документ был скопирован с FAVOR.com.ua (https://favor.com.ua/ru/press/29928.html).
Все права на материал сохраняются за его автором. При перепубликации, ссылка на источник материала обязательна!
Дата документа: