«Фавориты Успеха» logo Фаворити Успіху (критика от блога «РАГУ.ЛІ» :)
© FAVOR.com.ua
 
Фаворити Успіху (критика от блога «РАГУ.ЛІ» :)
  

Организаторы конкурса «Фавориты Успеха» продолжают выполнять свои обещания, публиковать все обзоры конкурса в СМИ и популярных блогах, в том числе и публикации содержащие острую критику, независимо от того, справедлива эта критика, или нет.

Как бы там ни было, вот что думают о конкурсе и о знаменитых гостях мероприятия авторы популярного блога «про агресивний несмак українського бомонду і не тільки», с замечательным (без капли сарказма) названием РАГУ.ЛІ.

Жаль что автор блога не имел возможности присутствовать на самой церемонии награждения, и ориентировался в мероприятии исключительно по фотоотчёту от E-motion.

Далее без купюр:


Тут нещодавно пройшла церемонія нагородження «фаворитів успіху». Ну що я можу сказати? Яка країна, такий і теракт Який успіх, такі і фаворити, і взагалі всю подію можна охарактеризувати оцим кадром – безглузді рухи і якась жопа на задньому плані, але якщо вам цікаво, то там були і достойні персонажі (гггг).

Віталіку Козловському так важко підкреслювати власну мужність, що він зупинився на тому, щоб вдягати сорочки на три розміри менші.

От дивлюся я на Олю Юнакову і розумію, що наш бомонд навічно загруз у думці «пофіг як ти виглядаєш, усе це компенсують туфлі від Луї Вьютона». Не все, хочу вам сказати, бо «Територія А» – це назавжди!

Це якась нова королева помийки.

Ну і солодке, Наталка Валевська не зупиняється на досягнутому і удосконалює свій образ щоразу дедалі потворнішими сукнями.

https://favor.com.ua/ru/press/5120.html