«Інтертелеком» запустив у продаж стартовий пакет для використання 3G Інтернету
  
Компания: Интертелеком
У лютому 2014 році оператор «Інтертелеком» розпочав продаж стартового пакету для використання 3G Інтернету на швидкості до 14,7 Мбіт/с.

Ruim_Paket_SITE-1.jpg Стартовий пакет доступний у двох комплектаціях з Nano Sim (nano R -UIM) і Micro Sim (R-UIM/micro R-UIM) картками. Дане рішення призначене для активації на пристроях з підтримкою технології CDMA 2000 1x EV-DO Rev.A або EV-DO Rev.В – мобільних роутерах, модемах, смартфонах і планшетах.

Стартовий пакет «3G Інтернет» є кращою пропозицією для сертифікованих планшетів компанії Apple iPad 4 Wi-Fi 4G (A1460), Air iPad Wi-Fi 4G (A1475), iPad mini Wi-Fi 4G (A1455). У мережі «Інтертелеком» ці пристрої підтримують швидкість передачі даних до 14,7 Мбіт/с.

Почати використання 3G Інтернет легко і просто. Немає необхідності в укладанні договорів та оплати авансів. Пристрій готовий до роботи без додаткових налаштувань – вибір тарифного плану та активація картки займе всього кілька хвилин.

При активації 3G Інтернету оператор « Інтертелеком» дарує 300 МБ бонусного трафіку для старту.

Використовуйте високошвидкісний 3G Інтернет вдома і в офісі, відпочивайте, працюйте або подорожуйте по країні на найширшій зоні покриття 3G в Україні. Найшвидший 3G Інтернет в Україні відкриває доступ до всіх зручних сервісів – серфінг, ігри, прослуховування аудіо та перегляд відео, де б ви не знаходилися.

Для активації 3G Інтернету за допомогою стартового пакета досить вставити R-UIM картку в роз'єм мобільного пристрою і вибрати один з п'яти тарифних планів на сторінці активації:

  • безлімітні тарифні плани «Супер Безліміт 50 IT» і «Супер Безліміт 120 IT» для постійного використання інтернет доступу зі щомісячним і щоденним обсягом інтернет трафіку на високій швидкості і необмеженим трафіком понад пакету на швидкості до 128 Кбіт/с
  • тарифи зі щоденною платою, для оплати інтернет доступу тільки за дні використання – «3G Вільний доступ IT» і спеціальний тарифний план доступний для активації тільки в стартовому пакеті – «3G Вільний день IT»
  • тарифний план «3G Старт IT» з оплатою за кожен мегабайт для початку використання 3G Інтернету на найширшій зоні покриття 3G в Україні.

Вартість стартового пакету становить 49 грн. Вартість активації тарифних планів в стартовому пакеті 0 грн.

Стартовий пакет «3G Інтернет» можна придбати в інтернет магазинах Розетка, Портатив і Стилус, а також у торговельній мережі «Цитрус Дискаунт».

 
г. Одесса, 65007
ул. М. Арнаутская, 100
Тел.: 0 800 50-50-75,
(094) 50-50-750,
(048) 743-11-21
E-mail:
Веб:

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте
  

Achtung! Пожалуйста, будьте вежливы! Несмотря на то, что модераторы этого портала крайне демократичны, любые неэтичные или грубые высказывания, оскорбляющие других пользователей, могут быть удалены. Также удаляется спам и публичные комментарии с частными номерами телефонов.