«Інтертелеком » - кращий провайдер бездротового Інтернету!
  
Компания: Интертелеком

Протягом 2013 року українці оцінювали кращих представників українського ринку товарів і послуг через народне онлайн-голосування на сайті проекту «Українська народна премія». Оператор «Інтертелеком» став переможцем у категорії «Кращий провайдер бездротового інтернету», набравши найбільшу кількість балів. У голосуванні проекту взяло участь майже 300 тисяч осіб з усієї країни.

«Оголосити себе кращим може кожен, але стати реальним лідером ринку і отримати народне визнання, зможе тільки переможець, обраний українськими споживачами, – зазначають організатори проекту. – Це та планка, яку, безсумнівно, необхідно досягти, яка дозволить міцно і надовго закріпити лідерські позиції на ринку».

Генеральний директор компанії «Інтертелеком» Акулов Б. Н. прокоментував нагороду так: «Народна премія» – доказ того, що «Інтертелеком» дійсно всенародний, найбільш популярний національний оператор 3G Інтернету в Україні. Ми вважаємо народне визнання найвищою оцінкою наших досягнень. Ми віримо, що наші зусилля дозволять зберегти довіру користувачів і в майбутньому».


Про конкурс:

«Українська народна премія» – це перший і єдиний всеукраїнський національний проект, основним завданням якого є визначення кращих представників українського ринку товарів і послуг в простому і зручному для кожного форматі – через народне онлайн-голосування.

Сайт проекту ukrainian-choice.com

 
г. Одесса, 65007
ул. М. Арнаутская, 100
Тел.: 0 800 50-50-75,
(094) 50-50-750,
(048) 743-11-21
E-mail:
Веб:

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте
  

Achtung! Пожалуйста, будьте вежливы! Несмотря на то, что модераторы этого портала крайне демократичны, любые неэтичные или грубые высказывания, оскорбляющие других пользователей, могут быть удалены. Также удаляется спам и публичные комментарии с частными номерами телефонов.