«Фавориты Успеха» logo «Інтертелеком» запускає мобільний антивірус для захисту смартфонів і планшетів
© FAVOR.com.ua
 
«Інтертелеком» запускає мобільний антивірус для захисту смартфонів і планшетів
  
Національний 3G оператор «Інтертелеком» і компанія «Доктор Веб», лідер російського ринку інтернет-сервісів безпеки для постачальників IT-послуг, розширюють пропозицію антивірусного програмного забезпечення для абонентів «Інтертелеком» і запускають мобільну версію антивірусного захисту.

DrWeb_AV_on_site.pngЗ 20 березня 2014 року для абонентів оператора доступний тарифний пакет «Dr.Web Мобільний».

Рішення дозволить забезпечити комплексний захист від інтернет-загроз, вірусів і спаму при використанні бездротового Інтернету, передачі даних по Bluetooth або Wi-Fi, при обміні SMS на смартфонах або планшетах на базі ОС Android.

Поряд з антивірусом, антиспамом, можливістю перевірки файлів і папок на пристрої, антивірусне програмне забезпечення Dr.Web містить модуль «Антикрадій», який дозволяє дистанційно заблокувати доступ до смартфону, допоможе знайти мобільний пристрій у разі його втрати або крадіжки.

«Ми приділяємо велику увагу забезпеченню безпеки інтернет-доступу для наших абонентів. «Інтертелеком» – перший в Україні оператор, який пропонує абонентам послуги мобільного антивірусного програмного забезпечення. В умовах зростання популярності мобільних пристроїв це необхідний захід для захисту передачі даних та безпечного перебування в Мережі», – прокоментував впровадження тарифного пакету директор департаменту маркетингу і продажів В. В. Шульга.

«Новий тарифний пакет Dr.Web Мобільний у провайдера «Інтертелеком» – ще один крок до підвищення якості захисту користувачів від шкідливого ПО, – зазначив директор Центру технічної підтримки «Доктор Веб» Микола Метьолкін. – Цей проект продовжує серію партнерських заходів з «Інтертелеком» та підтверджує репутацію провайдера як надійного бізнес-партнера, який піклується про постійне розширення асортименту послуг та надійної захист конфіденційних даних своїх абонентів».

Для ознайомлення з можливостями антивірусного захисту Dr.Web абонентам надається демонстраційний період 30 днів. Вартість користування послугою «Антивірус Dr.Web» з тарифним пакетом Dr.Web Мобільний – 5 грн. на місяць. При оформленні річної підписки вартість складе всього 39 грн. Активація послуги доступна в автоматичній системі самообслуговування абонентів (АССА).

Детальний опис тарифного пропозиції Dr.Web Мобільний

 
г. Одесса, 65007
ул. М. Арнаутская, 100
Тел.: 0 800 50-50-75,
(094) 50-50-750,
(048) 743-11-21
E-mail: marketing@it.od.ua
Веб:
https://favor.com.ua/ru/promo/19088.html